РФ запустила різні види дронів по Україні: знищено 8 БпЛА
РФ запустила різні види дронів по Україні: знищено 8 БпЛА

РФ запустила різні види дронів по Україні: знищено 8 БпЛА

Українські військові продовжують нищити "пташок" країни агресора. Протягом дня 6 липня Повітряні сили збили 8 російських безпілотників тільки на півдні України. 

Про це повідомив речник оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. Зокрема, було збито два ударних БПЛА "Ланцет".

РФ запустила різні види дронів по Україні: знищено 8 БпЛА

"Станом на 20:00 6 липня ПСУ збили шість розвідувальних: по два ZALA і Supercam та по одному "Мерлін-ВР" і "Орлан-10".  А також було збито два ударних БПЛА "Ланцет", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що впродовж минулої добиСили оборони прорідили ряди окупантів на полі боюна 1260 осіб. Так, загальна чисельність втрат ворога вбитими і пораненими за весь період повномасштабної війни в Україні сягнула 549 840 загарбників.

Нагадаємо, українські десантники 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України знищили російських окупантів, які намагалися прорвати оборону на Торецькому напрямку. Один танковий екіпаж розбив штурмову групу ЧВК "Ветерани", яка сховалася в будинку, миттєво ліквідувавши 10 загарбників.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– У Нацгвардії показали, як відбили ворожий штурм під Тернами. Захисники завдали точних ударів по російській техніці, а потім за допомогою скидів із дронів відпрацювали по окупантах, які намагалися втекти.

– Українські розвідники за добу 2-3 липня знищили понад десяток одиниць автомобільної та броньованої техніки загарбників. Ворожу техніку вдалося знищити за допомогою FPV-дронів.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader