На Рівненщині сталася смертельна ДТП з міжміською маршруткою: багато загиблих
На Рівненщині сталася смертельна ДТП з міжміською маршруткою: багато загиблих

На Рівненщині сталася смертельна ДТП з міжміською маршруткою: багато загиблих

Автоцистерна з пальним врізалася в маршрутний автобус "Рівне - Хмельницький". Як повідомив очільник МВС, загинуло 14 людей, серед них дитина.

У суботу, 6 липня, у Рівненській області сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його інформацією, автоцистерна зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом.

Загинуло 14 осіб, серед них 6-річна дитина. Одна жінка вижила, медики борються за її життя, повідомив міністр.

На місці працюють рятувальники та поліцейські. Тривають пошукові роботи.

Слідчі документують подію та зʼясовуватимуть обставини ДТП.

Міський голова Рівного Олександр Третяк повідомив, що аварія сталася на відрізку дороги Городище – Рівне – Старокостянтинів. Маршрутне таксі зіткнулось з цистерною, яка перевозила пальне.

Голова Рівненської ОВА Олександр Коваль повідомив, що аварія сталася о 15:45 на автодорозі поблизу села Верхів Острозької ТГ. Вантажівка зіткнулася з маршрутним мікроавтобусом "Рівне — Хмельницький".

Нагадаємо, в Польщі 20 червня автобус з громадянами України під час руху злетів у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП постраждали 14 осіб.

Також Фокус писав, що в Румунії 16 червня автобус з українськими громадянамипотрапив у дорожньо-транспортну пригоду, зіткнувшись з вантажним автомобілем. Внаслідок інциденту двох людей довелося відправити до лікарні.

Теги за темою
ДТП
Джерело матеріала
loader
loader