Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро
Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро

Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро

Для пошуку цінної речі хлопець на ім'я Джорджіо розробив спеціальну систему маркування.

Дайвер-любитель на ім'я Джорджіо знайшов на Майорці (Іспанія) годинник вартістю 65 тисяч євро і відмовився від винагороди. Про це пише BILD.

Приблизно рік тому турист із Данії впустив свій дорогий годинник Patek Philippe у море під час прогулянки на човні. Через рік він звернувся до місцевого дайвера-аматора Джорджіо по допомогу в пошуках.

"Там, де чоловік загубив годинник, були півтораметрові водорості", — розповів Джорджіо.

Для пошуків дайвер розробив спеціальну систему маркування. Він залишав на дні наповнені піском пляшки, прикріплені до мотузки. Після дев'яти годин пошуків Джорджіо вдалося знайти дорогий годинник. Він трохи заіржавів, але все ще працював.

Дайвер-любитель на ім'я Джорджіо
Фото: Bild

Джорджіо відмовився від винагороди, заявивши, що просто любить полювання за скарбами.

Раніше Фокус повідомляв, що коробка зі старим посудом на горищі виявилася китайським антикваріатом. Джилл Стюарт часто замислювалася про те, щоб викинути ящик, який дістався їй від діда. Зрештою вона вирішила віднести його аукціоністу.

Також стало відомо, що хлопець витратив 60 років на будівництво замку, щоб довести, що вчитель помилявся. Після суворих слів свого педагога 15-річний Джим Бішоп вирішив покинути школу і довести озлобленому чоловікові, що він був не правий. Зараз замок є улюбленим місцем відпочинку туристів.

Джерело матеріала
loader
loader