Дівчина, вагітна протягом 12 років, готується до ролі бабусі у 40: у малюка буде "100 нянь"
Дівчина, вагітна протягом 12 років, готується до ролі бабусі у 40: у малюка буде "100 нянь"

Дівчина, вагітна протягом 12 років, готується до ролі бабусі у 40: у малюка буде "100 нянь"

Кора Дьюк, мати дев'яти дітей з Лас-Вегаса, стала справжньою сенсацією в Інтернеті, зібравши майже 850 000 передплатників, які стежать за життям її величезної родини. Але нещодавно вона здивувала всіх новим поворотом у своїй історії – Кора збирається стати бабусею у 40 років!

Але й це ще не все – виявляється, Кора перебувала у стані вагітності протягом 12 років.

У своєму Instagram Кора заінтригувала передплатників, натякнувши на появу десятої дитини. Однак невдовзі з'ясувалося, що новина стосується її старшої доньки Сини, якій 21 рік. Сина чекає на хлопчика, і Кора разом із чоловіком Андре, якому 43 роки, незабаром стануть бабусею та дідусем.

Сім'я Кори Дьюк / фото: Facebook
Сім'я Кори Дьюк / фото: Facebook

Кора народила свою першу дитину в 16 років і з 2000 по 2012 рік була вагітна майже щороку. У її великій родині зараз вісім дітей: Елайджа (22 роки), Сіна (21 рік), Заан (19 років), Каїр (17 років), Сайя (16 років), Аві (14 років), Романі (13 років) та Тадж (11 років).

Шанувальники Кори були в захваті від новини і засинали її привітаннями, відзначаючи, як молода вона виглядає для бабусі. Дехто навіть пожартував, що у майбутнього малюка буде "100 нянь".

Кора та Андре часто діляться сімейним життям у соцмережах, показуючи, як вони справляються з величезними продуктовими покупками, приготуванням та іншими повсякденними справами. В одному з недавніх подкастів Кора зізналася, що спочатку планувала мати лише двох дітей, але життя розпорядилося інакше.

Кора Дьюк / фото: Instagram
Кора Дьюк / фото: Instagram

Незважаючи на всі труднощі, Кора зберігає відмінну фізичну форму завдяки важкій атлетиці, яку розпочала за порадою чоловіка. Вона зізнається, що після дев'ятої дитини їй було складно повернути колишню вагу, але регулярні тренування та зміни в харчуванні допомогли їй впоратися.

Кора радить молодим мамам насолоджуватися вагітністю і не поспішати, адже з дітьми буває непросто, але кожна хвилина того варте.

А ми нагадуємо, мама Джастіна Бібера зізналася, що скоро стане бабусею: "Так довго чекала..."

Також варто почитати про те, як українець займався сексом заради справедливості та розкрив мережу сутенерства

Крім того, Знай.ua повідомляв, що жителі Землі готуються до колонізації космосу: скільки поколінь житимуть на космічному кораблі, перш ніж досягнуть мети

Джерело матеріала
loader
loader