Мотор від "Шахеда" прилетів прямо у авто мешканця Дніпра
Мотор від "Шахеда" прилетів прямо у авто мешканця Дніпра

Мотор від "Шахеда" прилетів прямо у авто мешканця Дніпра

Місцеві Telegram-канали зазначають, що інцидент трапився в ніч на 7 липня.

Мешканець Дніпра показав мотор від іранського безпілотника "Шахед", який прилетів в його автомобіль. Це трапилось в ніч з суботи 6 липня на неділю 7 липня, коли ВС РФ атакували Дніпропетровщину. Про це повідомляє Telegram-канал УС.

На відео видно, як мотор пробив лобове скло, та опинився на передньому сидінні автомобіля. Чоловік разом із другом оцінюють завдану шкоду. В якийсь момент чоловік просить власника авто не чіпати деталь від дрона, побоюючись, що вона може здетонувати.

Мотор від "Шахеда" прилетів у авто

Нагадаємо, очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомляв, що ЗС РФ обстріляли Нікопольщину близько десяти разів дронами-камікадзе та важкою артилерією. Обійшлося без постраждалих, але руйнувань зазнало житло людей. У райцентрі понівечені вікна та балкони у двох п'ятиповерхівках. Пошкоджені й 6 приватних осель.

Нагадаємо, 3 липня, росіяни завдали удару по Україні трьома крилатими ракетами наземного базування "Іскандер-К", чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59 та п'ятьма ударними БпЛА типу "Shahed". Основним напрямком ворожого удару стала Дніпропетровщина. Зенітні ракетні війська ПС ЗСУ збили 11 повітряних цілей. Від удару постраждали 47 осіб, загинули четверо мешканців Дніпра.

Джерело матеріала
loader
loader