"Псіханула": Даша Астаф'єва здивувала зміною іміджу
"Псіханула": Даша Астаф'єва здивувала зміною іміджу

"Псіханула": Даша Астаф'єва здивувала зміною іміджу

Артистка зважилася на екстремальний експеримент із зачіскою.

Українська співачка, модель і волонтер Даша Астаф'єва за свою кар'єру змінила безліч образів. При цьому артистці завжди вдається зберігати свій особливий шарм.

Ймовірно, через це Астаф'єва і не проти сміливих експериментів із зовнішністю. Так на свіжих фото в Instagram вона з'явилася з новою стрижкою: обрізала волосся до плечей і зробила прямий чубчик вище брів.

Шанувальники були здивовані перевтіленням, хоча і сприйняли новий образ артистки прихильно. Дашу буквально засипали компліментами.

Відповідаючи на добрі слова на свою адресу в коментарях, Астаф'єва зізналася, як у неї взагалі з'явився чубчик. Артистка зазначила, що вона "псіханула", що призвело до таких змін.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва новини - у Астаф'євої новий образ / instagram.com/da_astafieva

Хто така Даша Астаф'єва?

Дар'я (Даша) Вікторівна Астаф'єва - українська модель, співачка, акторка, телеведуча і волонтерка. Солістка гурту NikitA (2008-2017), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська блогерка і юристка Інна Мірошниченко розповіла про перше побачення з донькою Ангеліною, яке відбулося по відеозв'язку перед усиновленням дівчинки.

Також українські акторки Наталка Денисенко та Антоніна Хижняк показали чуттєві поцілунки на знімальному майданчику, які дуже здивували їхніх колег-чоловіків.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader