Окупанти на ТОТ відмовляються брати на облік вагітних, у яких немає паспорта РФ – ЦНС
Окупанти на ТОТ відмовляються брати на облік вагітних, у яких немає паспорта РФ – ЦНС

Окупанти на ТОТ відмовляються брати на облік вагітних, у яких немає паспорта РФ – ЦНС

Російські окупанти продовжують геноцидмісцевого населення на тимчасово окупованих територіях України. Особливо сильних утисків зазнають українці, що відмовилися приймати громадянство держави-агресорки.

Так, росіяни відмовляються ставити на облік вагітних жінок без паспортів РФ, позбавляючи їх і медичного нагляду, і соціальних виплат. Про це повідомили у Центрі національного спротиву

"На тимчасово окупованих територіях триває політика геноциду місцевого населення. Кремль заперечує існування української нації й тому за будь-яку ціну намагається паспортизувати населення ТОТ. Так, росіяни відмовляються ставити на облік вагітних українок без паспорта рф. Таким чином дівчина не має доступу до медичного нагляду й соціальних виплат. Водночас паспортизація майбутньої матері автоматично робить "росіянином" її дитину", – констатували у ЦНС.

У Центрі вкотре закликали українців на окупованих територіях повідомляти про розташування особового складу та техніки ворога.

"Центр національного спротиву закликає повідомляти про розташування ворога й за кожного паспортизованого українця один справжній росіянин відправлятиметься назад до пекла", – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у ЦНС розповіли, що  священники РПЦ на окупованому Запоріжжі агітують дітей служити в армії РФ.  Зокрема, такі випадки фіксуються у Мелітополі.

Також загарбники проводять  "військово-патріотичні" навчання для юнармійців та добровільної молодіжної дружини Мелітополя. Ці вишколи включають навички поводження з вогнепальною зброєю, тактичну медицину і політичну інформацію.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader