У ЗСУ з'явилася важлива мета для удару, експерт пояснив деталі
У ЗСУ з'явилася важлива мета для удару, експерт пояснив деталі

У ЗСУ з'явилася важлива мета для удару, експерт пояснив деталі

Нещодавно Україна завдала удару Новоросійську, і наслідки цього удару виявляться найближчим часом. Однак, за словами полковника запасу ЗСУ Романа Світана, для досягнення значних результатів потрібні інтенсивні та регулярні атаки.

Світан наголосив, що Новоросійський порт має для Росії таке ж стратегічне значення, як і Севастопольський.

"Це основна база Чорноморського флоту, де перезаряджаються ті ж самі калібри, а також працює нафтовий термінал, який відвантажує 60% російської нафти. Тому Україні потрібно повністю вивести його з ладу", - поділився експерт.

Необхідно тримати під вогневим контролем все російське чорноморське узбережжя, як це робиться із Севастополем та Севастопольською бухтою. Світан нагадав, що всі порти на російському Чорноморському узбережжі та на Азовському також обслуговують військову машину РФ.

Щоб змінити ситуацію на фронті, нам доведеться врахувати кілька основних моментів. Світан помітив, насамперед, це ситуація із підготовленим складом на передовій.

"Інше важливе питання стосується озброєння. На жаль, процес постачання зброї є досить тривалим і не відбувається миттєво. Часто озброєння перебуває у напівсправному стані, тому його необхідно підготувати перед відправкою" - зауважив експерт.

Останні новини України:

Росіяни вдарили ракетою по людях посеред ночі.

Окупанти намагаються прорвати оборону ЗСУ: де сконцентровані головні сили та що буде далі.

Будуть суцільні руїни: окупанти після Авдіївки знищують ще одне місто.

Теги за темою
Україна Збройні сили України
Джерело матеріала
loader