Екс"ВІА Гра" Вінницька неоднозначно висловилася про Брежнєву і звинуватила її в "перевзуванні"
Екс"ВІА Гра" Вінницька неоднозначно висловилася про Брежнєву і звинуватила її в "перевзуванні"

Екс"ВІА Гра" Вінницька неоднозначно висловилася про Брежнєву і звинуватила її в "перевзуванні"

Артистка зізналась, що з недовірою ставиться до колеги за сценою.

Колишня учасниця гурту "ВІА Гри" Олена Вінницька різко висловилася про співачку Віру Брежнєву, яка свого часу її замінила в колективі.

Вінницька неочікувано заявила, що не вірить у щирість колеги за сценою. На думку артистки, Брежнєва відмовилася від усього російського та підтримала Україну у війні, адже розуміла, що після розлучення з Меладзе ринок РФ їй не вдасться підкорити.

"Ми насправді не знаємо, що там сталося. Але, чесно кажучи, я з великою недовірою ставлюся до цієї історії. Мені здається, що все не зовсім так, як намагаються подати. Не виключено, що бажання перейти на український ринок сталося на тлі розлучення з Меладзе. Вона чудово розуміла, що в Росії без Кості їй робити нічого, і вирішила приєднатися до України", - розповіла співачка в інтерв'ю для Oboz.ua.

На думку Вінницької, нещирість Брежнєвої відчувають українці, тому через це вона й не може стати "своєю" в українському шоубізнесі. Співачка переконана, що її колега просто "перевзулася" з власної вигоди.

"Тому що багато людей чудово відчувають фальш. Тому що, коли в неї все було добре там, лилися гроші, вона не думала, що, може, треба заспівати пісню українською – почати просувати нашу культуру. Це називається перевзування, причому буквально на ходу. Там не виходить, що зараз швидко в цей вагон застрибну, може, тут вигорить. А люди відчувають нещирість – от і все", - переконана артистка.

Зазначимо, до повномасштабної війни Віра Брежнєва жила та працювала в Росії. Коли окупанти розпочали повномасштабне вторгнення до України, виконавиця відмовилася від усього російського та засудила дії влади РФ. Віра Брежнєва також волонтерила. Нині артистка живе за кордоном.

Джерело матеріала
loader
loader