Марічка Падалко розповіла, що її чоловік, який служить на фронті, отримав нову посаду
Марічка Падалко розповіла, що її чоловік, який служить на фронті, отримав нову посаду

Марічка Падалко розповіла, що її чоловік, який служить на фронті, отримав нову посаду

Марічка Падалко та Євген Соболєв у шлюбі близько 20 років. Спільно пара має трьох дітей. Старшому синові Михайлові виповнилося 17 років, він цьогоріч закінчив школу. Середня донька Марія. Їй 15 років. Наймолодшій донечці Катерині — 13 років.

Телеведуча "1+1 Україна" Марічка Падалко розповіла, про чоловіка, журналіста Єгора Соболєва, який з перших днів став на захист України. Подробицями вона поділилася у студію Сніданку з 1+1.

Відомо, що Соболєв військові навчання ще у 2021 році. Коли почалася повномасштабна війна Євген Соболєв приєднався до лав ТрО. Вже згодом журналіст долучився до складу ЗСУ. Вже у липні 2023 року журналіст отримав офіцерське звання.

Однак, нещодавно, як розповіла Падалко, Соболєва призначили на іншу посаду. Зараз він обіймає посаду заступника командира загону. Падалко уточнила, що він служить в аеророзвідці (рота, яка працює з дронами).

На новому місці чоловік через часті відрядження тепер має можливість частіше бачитися з родиною. Зокрема, специфіка його роботи передбачає часті відрядження до Києва, де він займається плануванням операцій.

"Він став заступником командира всього цього загону спецпризначення, де він раніше очолював роту БпЛА. А це означає часті відрядження до Києва для планування операції, а це ще означає, що ми частіше бачимося. Зараз важко всім, тому що ніхто не бачить, коли і як, скажімо так", – пояснила телеведуча.

Нагадаємо, раніше ми писали, як війна змінила чоловіка Марічки Падалко.

Крім цього, Фокус писав, що телеведуча Марічка Падалко розповілапро свої заробітки та зарплату чоловіка у ЗСУ.

Теги за темою
Армія
Джерело матеріала
loader