"Ми їх чули": мисливці за привидами побували в покинутій школі з привидами
"Ми їх чули": мисливці за привидами побували в покинутій школі з привидами

"Ми їх чули": мисливці за привидами побували в покинутій школі з привидами

Тоні Фергюсон і його команда вирішили дослідити будівлю після численних повідомлень про паранормальну активність.

Мисливець за привидами Тоні Фергюсон і його друзі відвідали "найпримарнішу школу Британії" і жахнулися від того, що їм довелося побачити і почути. Про це пише The Mirror.

Творці контенту були налякані, почувши свист і кроки в порожніх класах школи-інтернату Джорджа Джарвіса в Херефордширі (Англія). Вони також повідомили, що чують дитячі голоси, які вимовляють "Ей" і "Так" у порожніх коридорах.

39-річний Тоні відвідав школу Джорджа Джарвіса разом із колегами-дослідниками Бев Фергюсон, Сью Робінсон, Адамом Кларком і Полом Сісселлом. Покинутий навчальний заклад, що обслуговував менш забезпечені сім'ї, розташований у місті Стонтон-он-Вай, графство Герефордшир. Він відкрився 1862 року, але був закритий 2010 року. Деякий час школа слугувала молодіжним гуртожитком.

39-річний Тоні та його команда в одному з класів
Фото: Jam Press

Тоні та його команда вирішили дослідити будівлю після численних повідомлень про паранормальну активність.

"Ця школа відома як найбільш відвідувана у Великій Британії. Оскільки існує дуже мало таких закладів, які можна забронювати як місце для проведення розслідувань, ми знали, що повинні тут побувати", — сказав він.

Мисливці на привидів побували навіть у підвалі
Фото: Jam Press

Тоні, який вдень працює персональним тренером, "полює" за привидами вже 16 років.

"Ми не хотіли знати історію школи, а хотіли піти наосліп, щоб побачити на власні очі, з чим ми зіткнемося ввечері. Під час нашого розслідування ми почули дитячі голоси в підвалі та у верхніх кімнатах школи, і ми їх чули. Ми чули гучні кроки в одній із кімнат із нами, у сусідній кімнаті, яка була замкнена від сторонніх очей, ми чули такі самі гучні кроки, які ходили навколо", — поділився британець.

За словами Тоні, він і його команда також чули дивні звуки, стуки й удари, джерело яких вони не змогли знайти.

"Я вирушив туди, нічого не очікуючи, але був приголомшений тим, з чим ми зіткнулися... як і вся команда. Я б із легкістю включив це місце до списку найкращих місць у країні, тому що там було так багато речей, які я не можу пояснити", — додав Тоні.

Раніше Фокус повідомляв, що чоловіка розшукують уже 98 років. Марвін Кларк хотів відвідати свою доньку Сінді, але так і не дістався до її місця роботи. Його зникнення відоме як найстаріша діюча справа про зникнення людини в США.

Також стало відомо, що село зі зруйнованим замком пов'язують із "чарівником" Мерліном. Британські історики думають, що селище могло бути місцем народження короля Артура.

Теги за темою
Школа
Джерело матеріала
loader
loader