З'явилися фотографії вагітної Марго Роббі - ЗМІ
З'явилися фотографії вагітної Марго Роббі - ЗМІ

З'явилися фотографії вагітної Марго Роббі - ЗМІ

З'явилися нові фотографії Марго Роббі, через які її підозрюють у вагітності.

Голлівудська акторка і виконавиця головної ролі гучного фільму "Барбі" Марго Роббі, ймовірно, скоро стане мамою. Зазначимо, зірка одружена з режисером Томом Акерлі.

У мережі опублікували кілька фото, на яких важко не помітити кругленький животик актриси.

Марго зараз перебуває в Італії на відпочинку і її сфотографували, коли вона сідала в човен разом із чоловіком. Акторка була одягнена в укорочену футболку, тож важко не помітити зміни у фігурі зірки.

Після цих знімків у мережі ще більше переконалися, що Роббі чекає на первістка, але представники пари поки що не коментували новину.

Хто така Марго Роббі?

Марго Роббі - австралійська акторка та продюсерка. Має численні нагороди та номінації, включно з номінаціями на три "Оскари", шість премій Британської кіноакадемії та чотири "Золоті глобуси". У 2017 році потрапила до списку 100 найвпливовіших людей на думку журналу Time. У 2019 році була визнана однією з найбільш високооплачуваних актрис у світі за версією журналу Forbes.

Український шоу-бізнес - останні новини за темою

Зазначимо, Руслан Ханумак заявив, щовиїхав до США абсолютно законно. У мережі почалися бурхливі обговорення, оскільки Ханумак призовного віку і шанувальники не розуміли, як він зміг покинути Україну.

А також українська співачка Христина Соловій розповіла справжню сенсацію, назвавши ім'я найзагадковішої співачки України - Klavdia Petrivna, яка приховує своє обличчя.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader