"Ф'юрі не дарма хоче провести другий бій з Усиком", Промоутер розкрив ситуацію з реваншем
"Ф'юрі не дарма хоче провести другий бій з Усиком", Промоутер розкрив ситуацію з реваншем

"Ф'юрі не дарма хоче провести другий бій з Усиком", Промоутер розкрив ситуацію з реваншем

Британський промоутер Френк Уоррен коментуючи майбутній реванш між Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та Олександром (22-0, 14 КО) вважає, що британцю не потрібно жодних "спокувань". Таким чином, Уоррен відреагував на виступ експерта Саймона Джордана, який заявив, що саме заради "спокути" Ф'юрі погодився на другий поєдинок з українцем.

"Я не розумію що це таке – "спокута". У першій сутичці не було нічого екстроординарного. Один суддя віддав перемогу Тайсону. Другий суддя віддав перемогу Усіку, а третій віддав перемогу українцю лише з перевагою у три пункти. Хоч би що трапилося, це був дуже близький бій. Жодного спокутування не потрібно", – упевнений промоутер.

Уоррен не сумнівається, що все змінилося б, якби Тайсон програв бій з великим відривом або його нокаутували.

"У нього були проблеми в дев'ятому раунді, але він подолав це. Він хоче провести матч-реванш з певної причини: він відчуває, що може його виграти. Це був відмінний бій між двома суперваговиками світового класу", - підсумував Френк Уоррен.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Як би там не було, то був близький бій. Жодного спокутування (Фьюрі – прим.) не потрібно. Інша річ, якби він програв бій із великим відривом чи був нокаутований. Він мав проблеми в 9-му раунді, але він подолав їх.

Він не дарма хоче провести реванш, оскільки відчуває, що може виграти у ньому", – сказав Уоррен для BoxNation.

Детальніше на ua.tribuna.com:https://ua.tribuna.com/boxing/1000000164896-frenk-uorren-fyuri-ne-zrya-xochet-provesti-revansh-s-usi/?utm_source=copy

Джерело матеріала
loader
loader