Помідори по-корейськи: рецепт смачної закуски за 10 хвилин
З помідорів на зиму можна приготувати багато смачних салатів, а також соусів, кетчупу, соку. Ще можна квасити, маринувати і в'ялити.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc1f93a51d1498e805985f9c9fd05508f.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних маринованих помідорів із незвичним маринадом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F68b460c1aeb675c43162085029807005.png)
Інгредієнти:
- 1 кг помідорів
Маринад:
- 2 солодких перця
- 2-3 зубчики часнику
- 1 гострий перець за бажанням
- пучок зелені: петрушка, кріп, базилік
- 50 г цукру
- 50 г оцту 9%
- 50 г олії
- 1 ст л солі
Спосіб приготування:
1. Помідори поріжте та складіть у чисту банку.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F333e86eca2581e9d69bef2e0e5f95251.png)
2. Заправка: перебийте у блендері свіжий перець, часник, зелень. Додайте олію, сіль, цукор та оцет, перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F34079623ccfe65bf0211e4d67ec578e7.png)
3. Заправку додайте в банку до помідорів, добре потрясіть. Зберігайте в холодильнику, перевернувши банку догори дном. За добу помідори по-корейськи готові!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані помідори
- Гострі квашені помідори
- Малосольні помідори з хроном

