У Volkswagen з‘явилася нова версія ID. 7: чим особливий флагман
У Volkswagen з‘явилася нова версія ID. 7: чим особливий флагман

У Volkswagen з‘явилася нова версія ID. 7: чим особливий флагман

Німецький автоконцерн Volkswagen оновив свій флагманський електрокар Volkswagen ID.7. Модель ID.7 Pro S отримала вражаюче збільшений запас ходу, а також в лініцій присутні інші оновлення.

Як пише видання UAmotors, оновлена модель зможе автономно долати до 703 км шляху. Це перевищує характеристики Tesla Model 3 Long Range, яка має заявлений запас ходу 628 км.

При цьому німецький електрокар у Великій Британії буде на 5 500 фунтів стерлінгів дорожче, ніж американський конкурент і обійдеться у 55 450 фунтів. Також його вартість буде на 4 000 фунтів більшою у порівнянні зі стандартним ID.7. Модель ID.7 Tourer матиме ціну в 52 240 фунтів, а версія Pro S обійдеться в 56 140 фунтів.

Згідно із заявленими характеристиками, стандартний ID.7 Pro нестиме батарею на 77 кВт/год, цього має вистачити на 613 км автономного ходу. Автономність ID.7 Tourer складатиме 600 км. Найбільшою буде батарея ID.7 Pro S – 83 кВт/год, це дозволить долати відстань від Лондона до Единбурга без підзарядки. Максимальна швидкість заряджання збільшена до 200 кВт порівняно з 175 кВт ID.7 Pro.

Обидві версії електромобіля оснащені одним електричним двигуном, який приводить у рух задні колеса. Заявлена потужність двигуна 282 к.с., а момент, що крутить, — 545 Нм. З такими характеристиками ID.7 буде розганятись до 100 км/год за 6,5 секунди в залежності від модифікації.

Також відомо, що Volkswagen планує в майбутньому випустити ще більш потужну версію – ID.7 GTX. Вона буде оснащена повнопривідною установкою та двома двигунами сумарною потужністю 335 к.с. Розгін до 100 км/год модель буде забезпечувати за 6 секунд. ID.7 GTX буде доступний як у кузові седан, так і у кузові універсал.

Щодо зовнішніх змін, то модель отримала оновлені передні та задні бампери, нову сигнатуру денних ходових вогнів та більш темне оздоблення навколо двоколірного даху. Стандартно на ID.7 встановлені 20-дюймові легкосплавні диски.

Згідно з характеристиками виробника, ID.7 має довжину 4961 мм, ширину 1862 мм і висоту 1536 мм. З такими вимірами електрокар є довшим за Tesla Model 3, BMW i4 та Hyundai Ioniq 6. Платформа MEB ID.7 забезпечує майже триметрову колісну базу. Пасажирам це дасть збільшений простір для ніг, а у задній частині салону – пласку підлогу. Багажник електрокара має об’єм 532 літри, а також знімну підлогу з місцем для зберігання кабелів.

Салон авто може похвалитись новими електричними сидіннями "ergoActive". Опціонально вони мають функції масажу та 10 регульованими повітряними подушками.. Розумна адаптивна кліматична система використовує датчики температури та вологості для налаштування оптимальних умов обігріву, охолодження або сушіння повітря в салоні.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найдешевший кросовер Tesla, який нарешті показали на фото.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader