Іраклі Макацарія вперше показав свого сина
Іраклі Макацарія вперше показав свого сина

Іраклі Макацарія вперше показав свого сина

Іраклі Макацирія не часто афішує подробиці особистого життя.

Колишній холостяк Іраклі Макацарія та його дружина Ліза Чічуа не часто діляться фотографіями свого сина, який з'явився у пари рік тому.

Вони досі не показали обличчя сина, проте на своїй сторінці в Instagram, Макацарія поділився його вмінням. Зокрема, він показав, як ходить його малюк.

Але і тут шанувальників чекає розчарування, адже Макацарія і тут не показав обличчя хлопчика. Зі спини лише видно, що у нього розкішні кучері.

Іраклі Макацарія показав сина, який підріс
Іраклі Макацарія показав сина, який підріс / Скріншот Instagram/maqatsa

Хто такий Іраклі Макацарія

Іраклі Макацарія народився 24 березня 1985 року. Виріс майбутній герой світської хроніки в чарівному грузинському місті Батумі.

Уже понад 15 років Іраклі проживає в Тбілісі, проте часто буває в роз'їздах по роботі. Багато часу проводить в Україні. Він був учасником українського шоу "Холостяк".

Новини шоу бізнесу в Україні та світі:

Нагадаємо, раніше грузинський бізнесмен Іраклі Макацаріяподілився на своїй сторінці в Instagram незвичайним відео. На ньому під фортепіано співає його вагітна дружина Ліза Чічуа. "Я люблю тебе найбільше на світі", - прокоментував фото грузинською мовою вже не холостяк Макацарія.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася інформація про те, що Іраклі Макацарія та його дружина Ліза стали батьками. 21-річна дружина комерсанта Ліза Чічуа в п'ятницю, 2 червня, народила йому сина. Також Макацарія не став мучити фанатів і розповів, що немовля було вирішено назвати Георгієм.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader