Емілія Кларк засвітила нову зачіску і ідеально потрапила у тренди літа-2024
Емілія Кларк засвітила нову зачіску і ідеально потрапила у тренди літа-2024

Емілія Кларк засвітила нову зачіску і ідеально потрапила у тренди літа-2024

Британська актриса і зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк днями відвідала Гран-прі Великої Британії з перегонів "Формула-1" і продемонструвала фанатам новий колір волосся. Зірка ефектно втілила тренд на медовий блонд.

Подібні відтінки набувають популярності у соцмережах. OBOZ.UA розповідає, чим вони особливі і як їх домогтись у фарбуванні.

Кларк не стала висвітлювати пасма, залишивши в основі більш природний для себе русявий колір. Але надала їм теплого медового підтону. І була права. 

Наймодніший зараз колір волосся поєднує світлі тони – від русявих до платинових – з насиченими теплими нотками кольорів меду та вершкового масла. Саме оця теплота і робить медовий блонд абсолютно природним і універсальним відтінком. На відміну від швидкоплинних трендів, які часто вимагають радикальних змін і ретельного догляду за коренями, він дає можливість поєднувати кілька відтінків і адаптувати фінішний колір під будь-який тон шкіри та тип волосся.

Для досягнення такого кольору потрібно виконати мелірування, адаптоване до вашого основного кольору. Це створить об’ємний ефект і цікаву гру кольору на пасмах. Найкраще робити таке фарбування у професіонала – своїми силами потрібного ефекту домогтись непросто.

Щоби медовий блонд мав гарний вигляд, волосся має залишатись у хорошому стані. Для цього потрібні будуть якісні засоби для догляду. Зокрема, вам знадобиться зволожувальна маска. А ще шампунь з фіолетовим тоном, щоби блокувати жовтизну, яка може з’являтись з часом.

По мірі того, як відростатимуть корені, правильно виконане фарбування перейде у ефект балаяжу. Тому частого поновлення медовий блонд не потребує.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які продукти допоможуть у підтриманні здоров’я волосся.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader