Маск заявив, що його намагалися двічі вбити за останні вісім місяців
Маск заявив, що його намагалися двічі вбити за останні вісім місяців

Маск заявив, що його намагалися двічі вбити за останні вісім місяців

Засновник та генеральний директор компанії SpaceX Ілон Маск заявив, що на нього неодноразово вчиняли замахи. За словами мільярдера, лише за останні 8 місяців його двічі намагалися вбити.

Маск зазначив, що йдеться про двох різних кілерів. Про це він заявив у соцмережі Х.

Винахідник розповів, що протягом року на нього вчиняли замах двоє людей. Також американський мільярдер заявив, що зловмисники намагалися його вбити у штаб-квартирі Tesla у Техасі.

"Попереду небезпечні часи. Двоє людей (окремі випадки) вже намагалися мене вбити за останні 8 місяців. Вони були заарештовані зі зброєю приблизно за 20 хвилин їзди від штаб-квартири Tesla в Техасі", – написав Маск.

Варто зазначити, що він вирішив поділитись своїми історіями після замаху на колишнього президента США Дональда Трампа. Також мільярдер висловив підтримку постраждалому політику.

"Я повністю підтримую президента Трампа і сподіваюся на його швидке одужання", – написав Маск.

Нагадаємо, на кандидата у президенти США Дональда Трампа вчинили замах. Стрілянина відбулася під час його виступу в Пенсільванії. Зазначається, що у експрезидента США та нинішнього кандидата подряпана щока та закривавлено вухо.

Пізніше стало відомо, що в США встановили особу чоловіка, який вчинив замах на кандидата у президенти Дональда Трампа. Стрілком виявився Томас Метью Крукс. Стрілка ліквідували на місці інциденту.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader