Шеннон Доерті за кілька місяців до смерті розповіла, що зробити з її прахом
Шеннон Доерті за кілька місяців до смерті розповіла, що зробити з її прахом

Шеннон Доерті за кілька місяців до смерті розповіла, що зробити з її прахом

Зірка екрану тривалий час боролася з онкологією. Вона у 2010 році втратила батька.

За кілька місяців до смерті Шеннон Доерті зізналася, як саме вона хоче, щоб поводилися з її останками. Про це акторка розповіла в подкасті "Let’s Be Clear" у січні 2024 року.

На початку року зірка серіалу "Всі жінки — відьми" говорила, що хотіла б, щоб її прах "змішали" з прахом її собаки та батька, коли настане час.

"Мовляв, справді змішайте це, щоб це була здорова суміш мого батька, мене та Боуї", — сказала вона, додавши: "Я не хочу, щоб мене поховали. Я хочу бути кремованою".

Доерті також дозволила своєму другові Крісу Кортаццо, якого зробила виконавцем свого заповіту, носити частину її праху на своїй шиї, як вона зробила з прахом свого батька після його смерті у 2010 році.

Шеннон Доерті
Фото: Getty Images

Зірка екрану пішла із життя у віці 53 років 13 липня 2024 року після тривалої боротьби з раком. Рак молочної залози дав метастази в мозок. А згодом хвороба поширилася на її кістки.

"Я думаю, я б боялася смерті, якби я не була хорошою людиною, але я є. Я не боюся смерті, я просто не хочу помирати ніколи", — говорила Шеннон.

Шеннон Доерті
Фото: instagram.com/theshando

Ще у квітні 2024 року Доерті розповіла, що активно готується до власної смерті та розпродає майно. Таким чином знаменитість хотіла зібрати кошти на поїздку з матір'ю. Акторка вважала, що враження та спогади мають більше значення, ніж матеріальні блага.

Також Фокус писав про реакцію Шеннон Доерті на зізнання онкохворої Кейт Міддлтон.

Теги за темою
смерть актриса
Джерело матеріала
loader
loader