Дівчина ексчоловіка Ані Лорак заявила, що зробила від нього аборт
Дівчина ексчоловіка Ані Лорак заявила, що зробила від нього аборт

Дівчина ексчоловіка Ані Лорак заявила, що зробила від нього аборт

Як виявилося, Анастасія Foxy була на другому місяці вагітності, однак через проблеми в стосунках з бойфрендом вирішила зробити аборт.

29-річна модель Анастасія Foxy, яка була у стосунках з турецьким бізнесменом Муратом Налкакіоглу, зізналася, що дійсно була від нього вагітна. Про це Анастасія повідомила в Instagram.

Однак, як виявилося, через проблеми у відносинах, модель прийняла рішення зробити аборт. Анастасія показала своїм підписникам довідку від 13 липня, де написано, що вона зробила аборт на 5-6 тижні вагітності.

"Я б дуже хотіла бути мамою вдруге і бути щасливою дружиною, вірю, що так колись буде. Головне обирати правильних, чесних, стабільних чоловіків, які не на словах і обіцянках будуть робити для вас. Сподіваюсь ця тема буде закрита. Прошу вас не вірте ніколи словам, спостерігайте тільки за вчинками", — написала модель.

Фото: instagram.com/anastasija_foxy2/

Вона також зізналася, що у стосунках пари були проблеми, а вона лише намагалася ідеалізувати їх в мережі. Анастасія заявила, що стала жертвою обману, адже бізнесмен говорив і обіцяв багато, а в житті не дотримувався обіцянок.

На питання підписників, чому не залишила дитину для себе, модель пояснила, що вже має одну дитину, яку виховує сама.

"У мене є дитина, яку я виховую сама, без допомоги будь-кого. І якщо ви хороша і відповідальна мама, то фінансово не все так просто здається", — пояснила Анастасія Foxy.

Вона також уточнила, що саме аборт став причиною їх розриву, адже Мурат обіцяв їй одне, а після новини про вагітність просто злякався. Зауважимо, що пара пробула у відносинах більше ніж пів року.

Нагадаємо, раніше ми писали, що колишній чоловік Ані Лорак побився з її експродюсером Сергієм Перманом.

Крім цього, Фокус писав, що Лілія Подкопаєва вперше зізналася, чи підтримує зв'язок з кумою Ані Лорак.

Теги за темою
вагітність
Джерело матеріала
loader
loader