На три знаки зодіаку чекає шторм у стосунках до 20 липня: хто в списку
На три знаки зодіаку чекає шторм у стосунках до 20 липня: хто в списку

На три знаки зодіаку чекає шторм у стосунках до 20 липня: хто в списку

Інтенсивна енергія Марса створить доволі насичену атмосферу. Деяким знакам зодіаку доведеться зіткнутися з неприємною правдою – і це може призвести до завершення важливого етапу в житті.

Марс увійде в Близнюки в суботу, 20 липня, а потім у неділю почнеться повня у Козерозі в поєднанні з Меркурієм навпроти Урана. Астрологи кажуть, що Раки, Стрільці та Водолії можуть відчути, що їхні стосунки піддаються випробуванню.

Рак

Ви сподівалися, що все найгірше позаду, але ні. Доведеться ще трішки поборотися за місце під сонцем. Незалежно від того, чи ви відновлюєтеся після розриву стосунків чи ухвалюєте доленосне рішення – настав час створити собі нове життя. Зміни полягають в тому, щоб нарешті залучити та отримати кохання, якого ви завжди бажали.

Якщо ви все ще перебуваєте в певних стосунках, які, як ви вже знаєте, нікуди не приведуть, ви можете нарешті досягти цієї критичної точки зламу. Повня у Козерозі 21 липня пов’язана з завершенням певних етапів і моментами досягнення результату. Важливо, щоб ви дозволили собі стати спостерігачем. Зверніть увагу на те, що робить і говорить ваш партнер. Зверніть увагу на те, що ви відчуваєте поруч із ним, і намагайтеся бути чесними з собою.

Стрілець

Рішучість є вашою сильною рисою, але в цей період зірки радять бути більш гнучкими та обачними. Будьте обережні, щоб не опинитися в пастці через якусь суперечку. Спершу все здаватиметься дріб’язковим непорозумінням, але конфлікт може швидко наростати. Це може бути тиждень, коли чаша терезів схилиться до точки зламу.

Марс у Близнюках керує мотивацією та новими дорогами. Єдина проблема полягає в тому, що Близнюки є знаком подвійності, тому навіть компроміси можуть не допомогти. Цей етап дасть більше можливостей, ніж вам потрібно, хоча, можливо, ви будете надто засмучені, щоб їх помічати. Будьте особливо обережні щодо фізичних чи емоційних справ протягом тижня.

Водолій

Вам потрібно почати піклуватися про себе. Тиждень принесе щирі розмови та чесні зізнання. У ваших романтичних стосунках нещодавно відбулися важливі зміни. Ви будете намагатися захищати себе, виражати свої почуття та бути максимально чесними.

Меркурій у Леві створює напружений аспект з Ураном у Тельці 21 липня. Ви будете готові до ключових рішень. Ви втомилися від того, щоб постійно хвилюватися про почуття свого партнера, нічого не отримуючи натомість. Єдина проблема полягає в тому, що Уран у Тельці знаходиться у вашому домі сім’ї, тому це раптове розкриття ваших справжніх почуттів також може призвести до цілком реального завершення стосунків.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яка цифра є щасливою для кожного знака зодіаку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader