На Закарпатті двоє підлітків організували «бізнес» на ухилянтах
На Закарпатті двоє підлітків організували «бізнес» на ухилянтах

На Закарпатті двоє підлітків організували «бізнес» на ухилянтах

Прикордонники затримали чергових ухилянтів, які планували втекти за кордон. Як повідомили в пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби, двох запоріжців, закарпатця та прикарпатця затримали за 100 метрів до кордону.

Прикордонники побачили ухилянтів, коли ті прямували в бік Тиси, руслом якої проходить кордон з Угорщиною. Зрозумівши, що їх викрито, група спробувала втекти.

- Військовослужбовці здійснили попереджувальний постріл, що змусило правопорушників виконати законні вимоги прикордонного наряду та зупинитися, - зазначили в Держприкордонслужбі.

У подальшому з’ясувалось, що у группі, окрім чотирьох чоловіків, які планували порушити кордон, знаходились два неповнолітніх хлопця 13 та 14 років, які здійснювали їх супровід.  За свій «супровід» вони взяли з кожного із порушників по 8 тисяч доларів США.

Для з’ясування обставин та складання протоколів про вчинені адміністративні правопорушення, передбачені ст. 185.10 та 204-1 ККпАП чоловіків доставили до прикордонного підрозділу.

  • 10 липня на кордоні затримали чергову партію з 23 порушників, які намагалися вибратись з України, затримали біля кордону з Молдовою. 
  • 20 квітня прикордонники врятували чоловіка, який зламав ногу, йдучи до Молдови за порадами з Telegram. Надати йому допомогу просила його колишня дружина, яка зателефонувала на гарячу лінію. 
Теги за темою
Держприкордонслужба
Джерело матеріала
loader
loader