Наталі Портман зізналася, хто допоміг їй пережити складне розлучення
Наталі Портман зізналася, хто допоміг їй пережити складне розлучення

Наталі Портман зізналася, хто допоміг їй пережити складне розлучення

Бенджамін Мільпʼє, за чутками, зрадив акторку з екоактивісткою. Акторка та хореограф стали батьками двох дітей.

Американська акторка Наталі Портман розповіла, як співачка Ріанна допомогла їй пережити розлучення. Про це пише Hollywood Reporter.

Складний період у житті зірки екрану на початку 2024 року збігся з Тижнем моди в Парижі, де Портман несподівано зустрілася з Рірі. Акторка зізналася, що ця випадкова зустріч була "саме тим, що їй було потрібно у важкий момент життя".

Наталі з артисткою побачилися на вулиці біля автомобілів перед показом Dior Haute Couture. Зірки привітали одна одну, обнялися, а потім обмінялися компліментами. Рірі пожартувала, що зовнішній вигляд зірки екрану приховує її палкий характер, а Портман додала, що фанатіє від музики Ріанни.

Наталі Портман та Ріанна

"Це заряд упевненості на все життя. Маю на увазі, що це була саме та підтримка, якої я потребувала саме в той момент, і вона дала її мені. Я думаю, що кожна жінка, яка переживає розлучення, має почути, як Ріанна каже їй, що вона — зухвала поганиця. Я назавжди вдячна, і я дуже люблю її. Вона класна, будьмо чесні", — розповіла Портман.

Наталі Портман та Ріанна

Ще влітку 2023 року зірка екрану ізраїльського походження подала документи на розлучення з французьким хореографом Бенджаміном Мільпʼє. Згодом джерела офіційно підтвердили чутки.

Портман подала заяву в липні 2023 року, а розлучення було завершено в лютому 2024 у Франції, де акторка наразі живе зі своїми дітьми: 12-річним сином Алефом і 7-річною донькою Амалією.

Наталі Портман та Бенджамін Мільпʼє
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Наталі Портман вийшла у світ у напівпрозорій мінісукні.

Також Фокус писав про причини розриву Наталі Портман з чоловіком.

Теги за темою
співачка актриса
Джерело матеріала
loader
loader