З зірокю серіалу "Одного разу під Полтавою" стався нещасний випадок
З зірокю серіалу "Одного разу під Полтавою" стався нещасний випадок

З зірокю серіалу "Одного разу під Полтавою" стався нещасний випадок

Анна Саліванчук разом з дітьми вже кілька тижнів перебуває на відпочинку за кордоном. Зараз вони відпочивають в Хорватії.

38-річна акторка Анна Саліванчук відома роллю в комедійному серіалі "Одного разу під Полтавою" травмувалася під час відпочинку в Хорватії. Про це акторка розповіла у себе на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, Саліванчук розповіла, що пішла зустрічати захід сонця біля моря, однак знімаючи відео акторка спіткнулася і впала прямо на праву руку і грудну клітку. У результаті їй довелося їхати в лікарню.

Анна Саліванчук

"Зараз ви будете шоковані. Цілу ніч я не спала, біль була пекельна і я вирішила, що треба робити рентген, бо важко дихати. Я впала на грудну клітку і зап’ястя правої руки. Я не могла повернути. Я написала страховій. Мені прийшлося їхати в іншу країну на рентген, бо в Умазі, де я відпочиваю немає рентгену", — розповіла акторка.

За її словами, разом з подругою вона відправилась до Словенії. Вже через годину вони були на місці, однак ще три години провели в черзі. У результаті їй наклали гіпсовий фіксатор на руку з яким вона повинна проходити протягом тижня.

"Слава Богу, що обійшлось все просто гіпсом на 7 днів, без переломів, всі кістки цілі. Дуже сильний вивих та розтяг правої руки та грудної клітини", — написала акторка.

Крім цього Анна Саліванчук показала відео падіння на якому вона і отримала травму.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Анна Саліванчук розповіла, як їй діагностували рак.

Крім цього, Фокус писав, що акторка Анна Саліванчук розповіла про наміри долучитися до армії.

Теги за темою
відпочинок
Джерело матеріала
loader
loader