Чоловік Скарлетт Йоганссон прокоментував її поцілунки з іншими чоловіками
Чоловік Скарлетт Йоганссон прокоментував її поцілунки з іншими чоловіками

Чоловік Скарлетт Йоганссон прокоментував її поцілунки з іншими чоловіками

Пара одружилася у 2020 році. Вони стали батьками сина Космо.

Чоловік Скарлетт Йоганссон Колін Джост відреагував на її екранні поцілунки з іншими чоловіками. Про це пише New York Times.

Коміка запитали, чи не ревнував він, проводячи час на знімальному майданчику фільму "Візьми мене на Місяць", у якому героїня Скарлетт зав’язала екранний роман з Ченнінгом Татумом, який заручений із Зої Кравіц.

"Я думаю, що якби я був, у мене були б проблеми", — зізнався Колін, перш ніж вказати на момент, коли йому випадково довелося побачити відеомонтаж зі сцен, у яких дружина цілує інших чоловіків.

Колін Джост та Скарлетт Йоганссон
Фото: Getty Images

"Коли Скарлетт виграла премію American Cinematheque Award [у 2021 році], ми були там, і однією з речей того вечора був цілий монтаж поцілунків", — пригадав Джост.

Новий фільм Скарлетт Йоганссон, який вийшов у кінотеатрах 12 липня 2024, є романтичною комедією, у якій NASA знімає фальшиву посадку на Місяць як запасний план на випадок, якщо місія "Аполлон-11" зіткнеться з труднощами.

Трейлер фільму "Візьми мене на Місяць"

Йоганссон та Джост уперше викликали чутки про роман у 2017 році після вечірки 42 сезону Saturday Night Live у травні, через два місяці після того, як акторка стала ведучою шоу вп’яте. Вони таємно одружилися у 2020 році, а в серпні 2021 здивували шанувальників новиною про те, що у них народилася перша спільна дитина, син Космо.

Скарлетт також є мамою дев’ятирічної доньки Роуз від колишнього чоловіка Ромена Доріака.

Нагадаємо, чому донька Скарлетт Йоганссон боїться дивитися її фільми.

Також Фокус писав про вихід Скарлетт Йоганссон та Коліна Джоста на публіку.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader