Прикордонник з Львівщини біля російського кордону знайшов цуценя і забрав додому
Прикордонник з Львівщини біля російського кордону знайшов цуценя і забрав додому

Прикордонник з Львівщини біля російського кордону знайшов цуценя і забрав додому

Прикордонник з Львівщини із позивним "Весна", який служив біля російського кордону, знайшов там налякане новонароджене цуценя. Чоловік забрав собаку і назвав Жужою. Про порятунок чотирилапого розповіли у Держприкордонслужбі.

- Цуценя, якого згодом назвуть Жужою, народилося біля кордону з Росією. Тоді його знайшов і виходив прикордонник з позивним "Весна". Вже за декілька днів у прикордонній родині переляканий чотирилапий заспокоївся та став інформувати про обстріли. Військові частували Жужу морозивом та навіть чорним шоколадом, адже вона це полюбляє, - розповіли прикордонники.

Відтепер пес звикатиме до нового життя - без обстрілів та вибухів. Його господар поїхав на ротацію додому і Жужу забрав із собою.

  • 2 травня в одній із багатоповерхівок на вулиці Тбіліській в Запоріжжі на очах у людей викинули з балкону нібито п'ятого поверху великого собаку. Тварина впала на асфальт і отримала серйозні травми. Господар собаки - військовослужбовець, який проходить реабілітацію після поранення. Він привіз пса із зони бойових дій та назвав Фоксом.
  • У лютому поліцейський із Дніпра під час служби у складі зведеного загону поліції на деокупованій території Херсонської області врятував собаку з-під обстрілу. Пса знайшов у зруйнованому будинку. Він був травмований та відчував стрес від постійних вибухів. Після невдалих спроб знайти власників поліцейський вирішив усиновити собаку та привіз до свого дому.
Теги за темою
Держприкордонслужба
Джерело матеріала
loader
loader