Камери зафіксували можливого вбивцю Фаріон
Камери зафіксували можливого вбивцю Фаріон

Камери зафіксували можливого вбивцю Фаріон

Камери відеоспостереження зафіксували можливого вбивцю відомої української політичної діячки та язикознавця Ірини Фаріон.

Як передає "Хвиля", про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич в ефірі телемарафону.

Так, за його словами, він жив із Іриною Фаріон по сусідству і близько 5 хвилин після пострілу швидка і поліція вже була на місці.

"Люди кажуть, що була без глушника використана зброя. Фактично весь мікрорайон став на вуха. І я, мабуть, до хвилин 5 мав можливість прийти. І вже правоохоронні органи були присутніми і швидка також. Я вважаю, що це за тієї ситуації результати непогані" , – розповів Зінкевич.

При цьому депутат уточнив, що їхній мікрорайон досить непоганий, бо у нас і програма є зараз під фінансування ОСББ із встановлення відеоспостереження.

"Ми фактично зараз добре працюємо та встановлюємо дуже багато відеокамер. Але є, на жаль, шкода в тому, що на момент, коли стався постріл, коли сталося вбивство, не було світла у мікрорайоні", - зазначив він.

Зінкевич також розповів, що коли камери спостереження працювали, то справді була зафіксована людина, яка, за свідченнями людей, може виявитися підозрюваною у вбивстві Ірини Фаріон.

За його словами, інформація зараз збирається та опрацьовується, але, на жаль, вона не є повною через те, що камери протягом певного часу були вимкнені у зв'язку з відключеннями світла. Водночас, мешканці мікрорайону, де сталося вбивство Фаріон, дали свідчення особи передбачуваного злочинця.

"Так, справді підтверджують, що є справді зафіксовані факти на відеоспостереженні, бо, коли працювали камери, є зафіксована людина, яка сиділа на тому кріслі, справді, здалеку вона виглядає однією і тією ж особою, яку представили та показали жителі. Він зараз є підозрюваним", - додав депутат.

Нагадаємо, президент Зеленський прокоментував замах на Ірину Фаріон.

Джерело матеріала
loader
loader