Легенда відомого в Україні мема "побацим-побацим" служить у ЗСУ
Легенда відомого в Україні мема "побацим-побацим" служить у ЗСУ

Легенда відомого в Україні мема "побацим-побацим" служить у ЗСУ

У 33 бригаді заявили, що Іван брав участь у Революції гідності, а також захищав Україну ще у 2016-2019 роках.

У 33 Окремій механізованій бригаді служить герой відомого в Україні мема "Побацим-побацим". Про це повідомила пресслужба бригади.

Зазначається, що герой поширеного в мережі фото — це Іван родом із Тернополя. У 33 бригаді він обіймає посаду навідника самохідної установки M109L.

У бригаді зазначили, що Іван узяв участь у Революції Гідності у 2014 році. За словами самого Івана, силовики, які намагалися витіснити "майданівців" із площі, мали тісні зв'язки по Україні. Про його участь знали в районному тернопільському відділенні міліції.

Повідомляється, що після того, як Іван повернувся додому до Тернополя, тодішні силовики хотіли його затримати і чекали для цього слушної нагоди. Його викликали на допит, під час якого й "народився" відомий мем.

Іван із побратимами
Фото: Скриншот

У повідомленні йдеться, що після того, як Івану виповнилося 18 років, він одразу пішов воювати. В обороні держави брав участь у 2016-2019 роках. Коли почалося повномасштабне вторгнення Росії, Іван перебував у Польщі. У травні 2022 року він повернувся в Україну, щоб знову вступити на службу.

"На полігоні вивчив нову систему і тепер у лавах 33 ОМБр уміло нею знищує росіян. Побратими в батареї досі жартують і запитують, коли там уже перемога. З усмішкою відповідає: "Побацим-побацим", але знову і знову приводить систему і робить постріл. Щоб повернути тимчасово втрачене і здобути бажане", — сказано в повідомленні.

Мем "Побацим-побацим"

2014 року в мережі почало поширюватися відео, на якому тоді ще міліція допитує Івана. У ролику звучить діалог Івана зі співробітником міліції. Він запитує, чи били його в міліції. Той відповідає: "Побацим-побацим".

Ознайомитися з роликом можна нижче.

Мем "Побацим-побацим"

Раніше повідомлялося, що в червні українці відповіли на програш збірної України мемами. Перша гра "синьо-жовтих" у рамках Євро-2024 закінчилася поразкою — 3:0. Засмучені почуття не зупинили фанатів і вони виділили найяскравіші моменти гри за допомогою мемів.

Також українці жартували про удари БПЛА по Татарстану. У жартівливих мемах розповідають про трьох основних "підозрюваних", які запустили БПЛА літакового типу по військовому об'єкту РФ. При цьому українці висловлюють таку саму "стурбованість", як західні партнери.

Теги за темою
Україна війна Збройні сили України українці
Джерело матеріала
loader
loader