Знаменитий недорогий кросовер Subaru викликав ажіотаж на ринку
Знаменитий недорогий кросовер Subaru викликав ажіотаж на ринку

Знаменитий недорогий кросовер Subaru викликав ажіотаж на ринку

Знаменитий недорогий кросовер Subaru Forester виявився дуже популярним у покупців, при цьому йдеться про модель минулого покоління, яка ще є у продажу. Виробник зафіксував ажіотаж на ринку.

Деталі стали відомі Carscoops. Модель Subaru Forester 2024 модельного року викликала особливий інтерес у покупців. Наприклад, у США з початку 2024 року продали вже 92 849 екземплярів. Попит збільшився на 51,4%.

Ціна Subaru Forester тепер уже минулого покоління – від 27 тисяч доларів. Ціна дуже приваблива. Мабуть, покупці вважають так само й поспішають придбати таку машину. Адже нещодавно дебютував кросовер Subaru Forester 6 покоління, який оцінили у 31 090 доларів.

Subaru Forester

Новий Subaru Forester 2025 модельного року отримав повністю інший дизайн. Спереду з'явилася велика решітка, оздоблена чорним глянсовим пластиком. З боків – фари незвичайної форми. Задні ліхтарі поєднали тонкою горизонтальною смугою.

Новинку представили з різними двигунами об'ємом 1,8 л, 2 л та 2,5 л. Також передбачено гібридну силову установку. Усі модифікації традиційно поставлятимуться з повнопривідною трансмісією.

Раніше OBOZ.UA показував незвичайний китайський автомобіль, який відправили у виробництво.

Джерело матеріала
loader
loader