В Одесі водій прокатав працівника ТЦК на капоті авто: той раніше служив на фронті, де отримав поранення
В Одесі водій прокатав працівника ТЦК на капоті авто: той раніше служив на фронті, де отримав поранення

В Одесі водій прокатав працівника ТЦК на капоті авто: той раніше служив на фронті, де отримав поранення

24 липня в Хаджибейському районі Одеси водій відмовився пред'явити військово-облікові документи та прокатав працівника ТЦК на капоті автомобіля. В результаті військовий отримав травми. 

Відео з військовим на капоті авто опублікувала низка місцевих Telegram-каналів. В Одеському обласному ТЦК та СП прокоментували інцидент, наголосивши на неприпустимості такого ставлення до військових, які виконують свої службові обов'язки. 

Представники ТЦК зазначили, що постраждалий військовослужбовець раніше отримав поранення на фронті, після чого був переведений на тилову посаду.

"На законні вимоги спільної групи оповіщення військовослужбовців Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) і представників Національної поліції надати документи, що підтверджують особистість та військово-облікові документи, водій транспортного засобу продовжив рух. У результаті цього він наніс травми військовослужбовцю, який після бойових поранень на фронті проходить службу в ТЦК та СП", – йдеться у повідомленні. 

Повідомляється, що потерпілий вже надав свідчення, щоб сприяти швидкому притягненню винуватця до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.  Наразі цією справою займається поліція.

"Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює цю ситуацію. Таке жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій, є неприпустимим. Особи, які здійснюють протиправні дії стосовно українських військових, обов'язково будуть притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України", – наголосили в обласному ТЦК та СП.

Раніше повідомлялося, що у п’ятницю, 19 липня, в Одесі виник конфлікт між перехожими й правоохоронцямипід час "переслідування" чоловіка, якого викрили як ухилянта. Натовп намагався перешкодили патрульним поліцейським, а тому один із них здійснив попереджувальні постріли в повітря.

Як повідомляв OBOZ.UA, на початку липня у Ворохті Івано-Франківської області люди перекрили дорогу та заблокували роботу ТЦК. Місцеві жителі заявляли, що саме через військкомів до них "не їдуть туристи, як наслідок село втрачає доходи і починає вимирати".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader