"Ви тут кукурікаєте": інцидент стався між ТЦКшниками та пасажирами в одеському трамваї
"Ви тут кукурікаєте": інцидент стався між ТЦКшниками та пасажирами в одеському трамваї

"Ви тут кукурікаєте": інцидент стався між ТЦКшниками та пасажирами в одеському трамваї

В Одесі продовжуються перевірки, організовані співробітниками ТЦК та СП, які тепер проходять у громадському транспорті. Сьогодні пасажири одеського трамваю були незадоволені, оскільки через чергову перевірку трамвай зупинили.

Про це повідомляють користувачі соцмереж, передає видання Новини Live. На відео, яке з’явилося в інтернеті, видно, як група співробітників ТЦК та СП, супроводжувана поліцією, заходить у вагон. Через перевірку водій змушений був зупинити транспорт, що спричинило невдоволення серед пасажирів.

Одна з жінок, виявивши обурення через затримку, закликала до припинення галасу: "Досить кричати! Це ви тут кукурікаєте. Можете помовчати?" — сказав військовий.

Інша пасажирка зазначила, що через тривалі перевірки багато людей запізнюються на роботу, і додала: "А ви що робите? Перевіряйте своїх дітей, а ми всі запізнюємось на роботу".

У цей час співробітники ТЦК та СП продовжували перевіряти документи одного з чоловіків, і на невдоволення жінки не відреагували.

Раніше Politeka також писала про те, що посадовця Одеської ОВА викрили на корупційних схемах, пов'язаних з бронюванням від мобілізації. За винагороду він обіцяв керівнику приватного підприємства вплинути на посадовців Генерального штабу Міністерства оборони України та Міністерства економіки України, щоб отримати дозвіл на бронювання працівників від мобілізації.

Останні новини України:

Недостатньо стажу для виходу на пенсію: що можна зробити, щоб не залишитись без виплат на старості

Українців чекає низка виплат у липні: від яких організацій можна отримати грошову допомогу

Бусом привезли до ТЦК: чоловік категорично відмовився від мобілізації, чим закінчилась історія

Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader