Залізний генерал із душею романтика: Залужний привітав дружину з Днем народження
Залізний генерал із душею романтика: Залужний привітав дружину з Днем народження

Залізний генерал із душею романтика: Залужний привітав дружину з Днем народження

Ексголовком ЗСУ також показав свіже фото з дружиною.

Колишній головнокомандувач ЗСУ, посол України у Великій Британії Валерій Залужний сьогодні відзначає особливе свято - у його коханої дружини Олени День народження. Це перші іменини, які вона відзначатиме в Лондоні.

Залужний, щоб привітати кохану, у своєму блозі в Facebook опублікував селфі з Оленою на тлі Біг Бена і Лондонського Ока. Пара щасливо посміхалася в камеру.

У підписі до фото посол ніжно освідчився дружині в коханні, і поділився зворушливими спостереженнями, які він зробив за роки, проведені разом.

"Переглядаючи наші сімейні фото, я зрозумів дуже важливу річ. У Тебе, зовсім немає власних фото, за великою рідкістю де тебе знімав я. Це лише декілька знімків де ти виглядаєш зовсім не звично. Лише мільйон фото де ми разом. І так воно і є. Важко навіть уявити, як би склалося моє життя без тебе, і на скільки важко тобі було завжди бути поруч. Люблю тебе безмежно. Дякую тобі за все. З Днем народження", - написав Валерій Залужний.

Валерій Залужний із дружиною
Валерій Залужний з дружиною - Залужний у День народження дружини показав свіже фото з нею / facebook.com/vzaluzhnyi

Хто такий Валерій Залужний?

Вале́рій Фе́дорович Залу́жний (нар. 8 липня 1973, Новоград-Волинський, нині Звягель Житомирська область) — український воєначальник, генерал. З 2021 року по 2024 був Головнокомандувачем Збройних сил України. Має звання Героя України, пише Вікіпедія.

Командувач військ Оперативного командування "Північ" (2019—2021), начальник Об'єднаного оперативного штабу ЗС України — перший заступник командувача Об'єднаних сил (2018), начальник штабу — перший заступник командувача військ Оперативного командування "Захід" (2017). Командир 51-ї окремої механізованої бригади (2009—2012).

23 травня 2022 увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 за версією журналу Time, а у жовтні 2022 року увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ.

Посол України у Великій Британії. Заступив на посаду 11 липня 2024 року.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Катерина Репяхова, блогерка, бізнесвумен, дружина Віктора Павліка та його концертний директор, зізналася, чому співак не підтримує її ідею завести другу дитину.

Також у своєму нещодавньому інтерв'ю ексВІА Гра Альона Вінницька назвала росіян, які, на її погляд, проявили людяність під час війни та заслуговують на подяку.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader