Дочка Майкла Джексона поділилася відвертими знімками до і після своїх б'юті-проблем
Дочка Майкла Джексона поділилася відвертими знімками до і після своїх б'юті-проблем

Дочка Майкла Джексона поділилася відвертими знімками до і після своїх б'юті-проблем

Дочка знаменитого Майкла Джексона поділилася з шанувальниками своїми правилами догляду за шкірою обличчя. Завдяки певним процедурам вона змогла позбутися акне.

Американська акторка і дочка короля поп-музики Майкла Джексона Періс розповіла про свої проблеми із зовнішністю, зазначивши, що навіть моделі не завжди народжуються з ідеальною шкірою, пише Hello.

26-річна красуня опублікувала відео для своїх 5,2 мільйона підписників сторіс в Instagram, в якому розповіла про свою улюблену програму догляду за шкірою. Вона також подякувала своєму косметологу Шані Дарден — автору лінії косметики, якою користується сама Періс.

"Я зустрічаюся з Шані вже близько півроку, і вона повністю змінила мою шкіру. Деякі з вас знають, тому що минулого року я багато постила про свої прищі. Мені дуже подобається її потрійний кислотний пілінг, і я постійно прошу своїх подруг робити його разом зі мною, щоб позбутися відмерлих клітин шкіри та усунути застійні явища", — поділилася Періс. Акторка зі свіжим обличчям порівняла фотографію своїх прищів минулих років зі шкірою, що зажила зараз.

Шкіра обличчя Періс Джексон з акне
Фото: instagram.com/parisjackson
Обличчя Періс Джексон після процедур
Фото: instagram.com/parisjackson

Періс показала передплатникам свою "сяючу" процедуру з пілінгу Triple Acid Signature Peel, за яким пішли нейтралізуюча маска і зволожувальний крем. Потім вона продемонструвала три кроки, які "зробили найбільший внесок" у її боротьбу з акне: спочатку нанесла пілінг, який допоміг "все очистити", а потім зволожувальний крем без вмісту олій. Крім цього, Джексон вважає, що вода, яку вона використовує для миття шкіри, має найбільше значення: замість того, щоб використовувати водопровідну воду, вона оснастила раковину фільтром, щоб запобігти потраплянню будь-яких забруднень на шкіру. "Використання хорошої води запобігає появі великих кістозних підземних прищів", — розповіла знаменитість.

Потрібно зазначити, що дочка Майкла Джексона і Деббі Роу, активно виступає за зміну стандартів краси, щоб усі жінки могли почуватися комфортно.

"Ідея про те, що ми всі повинні відповідати одному уявленню про красу, обурлива і безглузда, тому що "досконалість" — це всього лише думка... Головна причина, чому я хочу змінити цей стереотип моди і краси, щоб людям в усьому світі було не так складно почувати себе красивими такими, якими вони є", — заявила раніше Періс.

Нагадаємо, 12 березня Періс Джексон у пікантному вбранні була присутня на вечірці Фонду Елтона Джона.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader