Тизер фільму «A Complete Unknown»
Тизер фільму «A Complete Unknown»

Тизер фільму «A Complete Unknown»


 Компанія Searchlight Pictures представила перший тизер байопіку «A Complete Unknown» про автора-виконавця Боба Ділана. Вислів «A Complete Unknown» – це рядок з пісні «Like A Rolling Stone» («Наче покотиполе»), одної з найвідоміших композицій музиканта.  Вона очолює список «500 найкращих пісень усіх часів» опублікованого журналом Rolling Stone. Саме з цієї мелодії Ділан почав свій перехід з фолк-музики до електричного звучання.

 Головні ролі у фільмі зіграли: Тімоті Шаламе («Дюна: Частина друга»), Елль Фаннінґ («Чаклунка: Повелителька темряви»), Моніка Барбаро («Топ Ґан: Меверік»), Едвард Нортон («Ножі наголо: Скляна цибуля»), Бойд Голбрук («Індіана Джонс і Реліквія долі») та інші. Режисером проєкту є Джеймс Менґолд, який у 2005 році зняв фільм «Переступити межу» про ще одного великого музиканта Джонні Кеша. Точної дати прем’єри у стрічки ще немає.

 Синопсис: Молодий Боб Ділан сколихнув фолк-музику, коли підключив свою електрогітару на фестивалі в Ньюпорті в 1965 році, , що стало одним із найбільш трансформуючих моментів у музиці XX століття.

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader