На пляжі в Італії після нападу ос помер українець: усі подробиці трагедії
На пляжі в Італії після нападу ос помер українець: усі подробиці трагедії

На пляжі в Італії після нападу ос помер українець: усі подробиці трагедії

В Італії на пляжі помер 47-річний українець – чоловік помітив біля себе рій ос та хотів сховатися від них у воді. Через те, що у чоловіка алергія на цих комах, він сильно злякався і, за попередніми даними, у нього стався серцевий напад.

Про це повідомило видання Corriere della Sera. Трагедія сталася у суботу, 27 липня, у місті Кротоне на півдні Італії.

Спершу вважалося, що причиною смерті українця став анафілактичний шок від укусу оси, проте слідів укусів медики не знайшли. Тому, за попередньою інформацією, у нього стався серцевий напад, і він потонув.

"Побачивши комах, постраждалий спробував врятуватися, пірнувши в море. Саме там у нього, швидше за все, стався серцевий напад або смертельна зупинка серця, внаслідок чого він потонув. За словами свідків, складність порятунку потерпілого була саме в масовій присутності ос, які переслідували його. Вони були настільки агресивними, що жалили будь-кого, хто наближався, включаючи поліцейських і карабінерів", – пишуть журналісти.

Рятувальники встановили, що оси розмістилися на пляжі, "зробивши дірки в піску". Мер міста Вінченцо Восе розпорядився заборонити використання даної ділянки пляжу спеціальною муніципальною постановою.

За даними видання, 47-річний українець, який загинув, працював інженером, у Кротоне він приїхав на відпочинок з родиною.

Як повідомляв OBOZ.UA, в одному з басейнів Варшави відбулося масове отруєння хлором. Було евакуйовано 60 осіб, 21 з яких доставлено до лікарні для обстеження. Серед потерпілих є діти.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader