Tesla відкликає 1,8 мільйона автомобілів через ризик від'єднання капота
Tesla відкликає 1,8 мільйона автомобілів через ризик від'єднання капота

Tesla відкликає 1,8 мільйона автомобілів через ризик від'єднання капота

Американська компанія Tesla, яка належить мільярдеру Ілону Маску, відкликає 1,8 мільйона автомобілів через черговий збіг програмного забезпечення. Про це пише Reuters.

За рішенням Національної адміністрації з безпеки дорожнього руху США (NHTSA), буде відкликано тисячі автомобілів Tesla через потенційний збій програмного забезпечення, яке відповідає за сповіщення про незакритий капот. Зазначається, що у випадку, якщо капот не закріплений належним чином, він може відкритися під час руху та закрити огляд водію.

Як зазначено в повідомленні, Tesla вже випустила оновлення програмного забезпечення бездротової мережі, щоб усунути цю проблему. Відгук стосується деяких моделей автомобілів Model 3, Model S та Model X, випущених з 2021 по 2024 рік, а також моделей Model Y, виготовлених з 2020 по 2024 роки.

Це не перший великий відгук автомобілів Tesla цього року. У січні було відкликано 200 тисяч автомобілів через дефект камери заднього виду. У травні було відкликано 125 тисяч автомобілів через проблеми з ременями безпеки. У червні стало відомо про відкликання 12 тисяч автомобілів Tesla Cybertruck через несправні склоочисники.

  • 21 березня компанія Ілона Маска Neuralink показала, як перша людина з їхнім мозковим чіпом грає у шахи на ноутбуці силою думки. Компанія провела прямий ефір у соціальній мережі Х, яка належить американському підприємцю.
  • 19 липня Ілон Маск, коментуючи новини про глобальний збій комп'ютерних систем, заявив, що соцмережа Х працює коректно. Він посміявся з жартів користувачів, які відзначають стабільну роботу платформи в порівнянні з іншими глобальними системами.
Теги за темою
Tesla
Джерело матеріала
loader
loader