Виляють стегнами і сідають на шпагати: соцмережі розвеселив "дискофутбол" з танцями
Виляють стегнами і сідають на шпагати: соцмережі розвеселив "дискофутбол" з танцями

Виляють стегнами і сідають на шпагати: соцмережі розвеселив "дискофутбол" з танцями

Винахідники виду спорту "дискофутбол" об'єднали танці, фігурне катання і футбол, розповіли журналісти. Глядачам сподобались танці на полі й вони хотіли б побачити їх під час Олімпійських змагань.

Гравці у новий вид спорту, який назвали "дискофутбол", більше часу на полі приділяють танцям, ніж біганині з м'ячем. Футбольний матч супроводжується запальною музикою, тим часом як спортсмени показують різні па, щоб втримати м'яч або забити гол. Тренери керують підопічними, показуючи відповідні сигнали стегнами чи помахами рук. Про новий вид футболу з танцями розповіли на порталі Mirror.

У статті Mirror ідеться про низку відеороликів з незвичних футбольних матчів, які з'явились у мережі. На відео можна побачити дві команди, вбрані як годиться — у форму для занять спортом. Коли лунає свисток судді, вмикається музика і спортсмени починають грати і, одночасно, танцювати. Разом з гравцями, танцюють судді і тренери. Глядачі на трибунах також ритмічно рухаються, а глядачі в Інтернет-мережі або критикують, або радіють новим враженням, написали журналісти.

На одному з записів, розміщено у соцмережі X (Twitter), видно команду синій та червоній формі, які зайняті "дискофутболом". У якийсь момент слід бити "штрафний". Поки гравець у синій формі, підтанцьовуючи, наближається до м'яча, суперники у червоній танцюють щось схоже на "танець маленьких лебедів" з балету. Врешті м'яч таки влітає в сітку. Тоді "сині" демонструють переможні вихиляси стегнами, а "червоні" — стають на карачки і "сумно" повзуть полем.

Коментатори під відео були одностайні. Більшості сподобався курйозний футбол. Один користувач написав, що гравці — "більш мужні, ніж у традиційному футболі". Інші — про те, що це найкраща розвага у "темні часи" і вони хотіли б таке бачити на Олімпіаді.

Курйози футболу - коментарі щодо танців під час гри
Фото: Скриншот

Журналісти також відшукали аналогічні записи у мережі TikTok. На них добре видно тренерів, які танцюють біля поля. Крім того, гравці сідають на шпагат. Коментатори вказують, що події відбуваються у Парижі, хвалять "роботу ногами" і хотіли б побачити пенальті. Втім, є критичні зауваження. Один з користувачів зауважив, що хотів би "повернутись у старі добрі часи", а інший — "однозначно, світ потребує порятунку".

@valuelocksportsmedia Tag a friend who would win MVP in this #fyp #soccer #discofoot #discofootball ♬ Trap Mafia — Lastra

На порталі Mirror з'ясували, що Discofoot ("дискофутбол") — це дійсно новий вид спорту, про який пишуть на французькому сайті La Voyage a Nantes. На сайті навели основні правила. Перше правило — заборонено бігати, можна лише танцювати. Друге правило — бали нараховують не за голи, а за критеріями фігурного катання (наприклад, складність, хореографія, виразність). Також анонсують, що фінал нового виду футболу відбудеться у Нанті під час Олімпіади-2024.

Зазначимо, раніше Фокус писав про найнезвичніше футбольне поле у світі. Журналісти показали поле, збудоване у кратері вулкана. Місцерозташування — передмістя Мехіко. Як з'ясувалось, його активно використовують і там регулярно грають десять футбольних команд.

Нагадуємо, 29 липня стало відомо про бодібілдера, який надто серйозно ставився до перемог у своєму виді спорту.

Теги за темою
футбол Спорт
Джерело матеріала
loader
loader