Канадська суперзірка Девід Фостер засвітився в компанії Ані Лорак
Канадська суперзірка Девід Фостер засвітився в компанії Ані Лорак

Канадська суперзірка Девід Фостер засвітився в компанії Ані Лорак

Канадський музикант Девід Фостер, який має 16 нагород "Греммі" та писав пісні для топ-зірок світової сцени, засвітився в компанії зрадниці України Ані Лорак. Вони позували на скандальному фестивалі Dream Music Fest 2024 в Баку, де було безліч українофобів і пропагандистів.

Разом з канадцем і ексукраїнкою сфотографувалася й інша знаменитість – італійський оперний співак Алессандро Сафіна. Світлину Лорак показала в Instagram.

"Одного разу в Баку", – написала зрадниця під фото, де Фостер, вона, пропутінський олігарх Емін Агаларов і Сафіна стоять разом.

Агаларов був організатором музичного заходу, на який запросили росіян, зрадників України і непринципових світових зірок. До прикладу, шведський артист Боссон на Dream Music Fest передав привіт росіянам і заспівав для них.

Ось і Фостер, який написав хіт для Вітні Гʼюстон у фільмі "Охоронець", створював треки для Мадонни, Мераї Кері, Селін Діон та інших, вирішив публічно показати, що йому начхати на війну в Україні. Фотографія з артисткою, яка зі своїх концертів фінансує депортацію українських дітей, цьому яскравий доказ.

Лауреат "Греммі" в своєму блозі, що не дивно, ігнорує війну в Україні, а його колега з Італії, який також фотографувався з Лорак, має ще більш цинічну позицію. 25 лютого 2022 року, коли українців уже масово вбивали, катувати, захоплювали в полон і знищували міста, Сафіна написав пост про братерство.

"Здається неможливим, майже як страшний сон, спостерігати цю ситуацію між двома країнами, до яких я дуже прив'язаний і до яких я відчуваю величезну подяку і повагу. Я молюся і сподіваюся, що причини для миру та любові зможуть негайно відновити сили та подолати такий скрутний час, і я сподіваюся, що значущі слова "LUNA" зможуть знову надихнути на почуття братства", – писав італієць.

Раніше OBOZ.UA писав, що на фестивалі з росіянами засвітилася грузинська співачка Нуца, яка зарікалася не працювати на російський ринок.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader