Трамп погодився на дебати з Гарріс
Трамп погодився на дебати з Гарріс

Трамп погодився на дебати з Гарріс

Дебати між Трампом і Гарріс відбудуться в присутності аудиторії.

Кандидат на президентське крісло в США республіканець Дональд Трамп погодився на пропозицію Fox News провести дебати з Камалою Харріс, яка висунулася від Демократичної партії. Публічна дискусія між політиками запланована на 4 вересня.

Про це повідомляє видання Reuters.

Зазначається, що раніше Трамп відмовлявся він дебатів через неофіційність Харріс як кандидата від демократів. Якщо вони таки стануться, то це будуть другі президентські дебати в цьому виборчому циклі і перші між Трампом і новою кандидаткою від демократів.

"Правила будуть схожі на правила моїх дебатів із Сонним Джо (Байден - Ред.), до якого його партія жахливо ставилася, але з повною аудиторією", – написав Трамп у своїй соцмережі Truth Social.

Тим часом Камала Харріс заявила минулого місяця, що "готова" після того, як телеканал Fox News запропонував президентські дебати між двома кандидатами 17 вересня - після того, як 21 липня Байден вибув із перегонів. Втім, тоді Трамп заявляв, що не буде проводити з нею дебати, бо вона не є офіційним кандидатом.

Дебати на Fox News між Трампом і Гарріс відбудуться в присутності аудиторії. Попередні - з чинним президентом Джо Байденом - були у порожньому приміщенні.

  • Байден після обміну ув’язненими передав Путіну послання
  • "Мирний план" Китаю і Бразилії: країни зробили заяву про "врегулювання" війни
  • Масштабний обмін ув'язненими з РФ і війна в Україні: у Вашингтоні відповіли, чи готові до послаблення санкцій проти Москви
Джерело матеріала
loader
loader