"Пишаюся тобою, моя любов": дочка Стіва Джобса зустрічається з олімпійським чемпіоном
"Пишаюся тобою, моя любов": дочка Стіва Джобса зустрічається з олімпійським чемпіоном

"Пишаюся тобою, моя любов": дочка Стіва Джобса зустрічається з олімпійським чемпіоном

Дочка засновника Apple закрутила роман з олімпійцем. Попереднім обранцем Ів Джобс був американський музикант Дрю Таггарт.

Конкурист Гаррі Чарльз став новим коханим Ів Джобс, дочки покійного засновника Apple. Багато хто обговорює їхній роман. Дівчина в компанії друзів спортсмена прибула в Париж, щоб підтримати його під час змагань на Олімпіаді-2024, повідомляє Daily Mail.

25-річний Гаррі має намір завоювати ще один олімпійський титул і медаль, а на трибунах його підтримуватиме 26-річна гламурна подруга Ів Джобс. Очікується, що спортсмен 6 серпня побореться за ще одне золото у фіналі індивідуальних змагань. Першу найвищу нагороду Олімпіади в Парижі Гаррі виграв у командному заліку в п'ятницю, 2 серпня.

Ів Джобс — модель і досвідчена наїзниця

26-річна топ-модель Ів Джобс — молодша дочка Джобса, який помер від раку 2011 року у віці 56 років. Вона підписала контракт з тією ж агенцією, що й дочка Сінді Кроуфорд Кайє Гербер, голландська модель і актриса Даутцен Крез, а також зірка серіалу "Дівчатка" Емілі Ратаковскі. Її дебют на подіумі відбувся на Тижні моди в Парижі 2022 року разом із Джіджі Хадід, а серед її друзів — супермодель Наомі Кемпбелл.

Ів вивчала історію та міжнародну політику в Стенфордському університеті в Каліфорнії. Вона також є досвідченою наїзницею: одного разу її назвали однією з найкращих спортсменок кінного спорту у світі у віці до 25 років.

Дівчина також представляла США на міжнародних заходах, де, як вважають, її шляхи перетнулися з уродженцем Белфаста Гаррі. Ів успадкувала більшу частину статків Джобса в майже 11,5 мільярда доларів. Свого часу вона мріяла взяти участь в Олімпіаді, але зараз, схоже, рада підтримати олімпійську мрію свого хлопця.

Що відомо про обранця Ів Джобс

Гаррі Чарльз — професійний спортсмен. Чотири роки тому він брав участь в Олімпіаді-2020 у Токіо, Японія. Він живе на своїй британській сімейній фермі в Олтоні, графство Гемпшир. Його батько Пітер також прославився в кінному спорті. 12 років тому в Лондоні він виграв олімпійське золото в командному заліку. Свого знаменитого коня Murka's Vindicat Пітер продав наїзниці Джессіці Спрінгстін, дочці рок-зірки Брюса Спрінгстіна. Примітно, що саме з нею Джессіка завоювала срібну медаль на Олімпіаді в Японії.

Роман Ів Джобс і Гаррі Чарльза

Неясно, коли Ів і Гаррі почали зустрічатися, але зараз шанувальники пари обговорюють їхній роман. Минулого тижня спортсмен опублікував зворушливий пост, у якому подякував своїй сім'ї та друзям, які приїхали до Парижа, сказавши, що виграти золото "в оточенні всіх вас стало вдесятеро солодше". Після перемоги Ів опублікувала відео зі змагань і привітала коханого з перемогою: "Золото команди! Пишаюся тобою, моє кохання!".

Джерело видання підтвердило роман молодих людей: "Так, вона його дівчина. І його спонсорує Hugo Boss. Він дуже везучий молодий чоловік".

Нагадаємо, 6 серпня Фокус повідомляв про те, що гламурну плавчиню вигнали з Олімпійського селища. Таке рішення ухвалив Олімпійський комітет Парагваю. Дівчину звинуватили в тому, що вона відволікала інших учасників змагань своїм відвертим одягом.

Джерело матеріала
loader