18-річний син Мадонни Девід Банда розповів, чим заробляє на життя
18-річний син Мадонни Девід Банда розповів, чим заробляє на життя

18-річний син Мадонни Девід Банда розповів, чим заробляє на життя

У молодого музиканта міцний зв'язок зі своєю зірковою матір'ю. За словами Девіда, Мадонна завжди допомагає і підтримує його.

Син поп-ікони Мадонни Девід Бандавступив у нову главу свого життя. Він став самостійним і розповів, як заробляє на життя, пише Hello.

18-річний музикант пише на замовлення пісні за 5000 доларів і запрошує шанувальників та артистів-початківців до співпраці.

"Напишіть пісню разом зі мною особисто, обмежений час — тільки з 8 по 28 вересня!", — запропонував Банда своїм шанувальникам. Він також пропонує віртуальні уроки гри на гітарі, демонструючи свою універсальність і відданість своїй справі.

Девід Банда зі своєю мамою Мадонною
Фото: instagram.com/senzacacona

Відомо, що Девід нещодавно переїхав з дому матері до своєї 21-річної дівчини Марії Атуесте. Однак його перехід до незалежності не обійшовся без проблем. Не так давно молодий чоловік спровокував чутки про свої фінансові труднощі: "Мені це подобається. Я не самотній; у мене є дівчина. Але мені це подобається. Чудово відчувати, що зараз дев'ята година вечора, я голодний і розумію, що в мене немає грошей на їжу і риття припасів. Весело бути молодим!".

Пізніше Девід запевнив усіх, що все не так погано і зіркова мама його підтримує: "Усім, кого це стосується, моя мама дуже підтримує мене, вона завжди підтримувала мене... Я дуже щасливий у своєму житті і не живу на вулиці, голодуючи! Будь ласка, перестаньте турбуватися, все добре".

Девід Банда зі своєю сім'єю
Фото: instagram.com/senzacacona

Стосунки Девіда з матір'ю залишаються міцними, і нещодавно він приєднався до неї в її турі Celebration Tour, який завершився в травні безкоштовним концертом у Ріо-де-Жанейро. Він навіть вийшов на сцену з Мадонною, граючи на гітарі перед шанувальниками, які обожнюють її, поки вона виконувала свої хіти. Потрібно зазначити, що співачка завжди відкрито заявляла про свою гордість талантами своїх дітей. Щодо Банди поп-діва кілька років тому заявила таке: "Він той, з ким у мене найбільше спільного. Я відчуваю, що він мене розуміє; у нього більше моєї ДНК, ніж у будь-кого з моїх дітей".

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що рідний син Мадонни Рокко Річчі вперше вийшов на червону доріжку зі своєю дівчиною.

Джерело матеріала
loader
loader