«Драма» з Паттінсоном і Зендеєю
«Драма» з Паттінсоном і Зендеєю

«Драма» з Паттінсоном і Зендеєю


 Видання Deadline повідомляє, що Роберт Паттінсоном і Зендея можуть зіграти головні ролі в фільмі «Драма» від студії A24. Актори находяться на ранніх стадіях перемовин, але Зендая виявила великий інтерес до проєкту. Синопсису у картини немає, але в основі сюжету буде історія закоханих чоловіка та жінки, які різко змінюють свої відносини напередодні весілля.

 Режисером і сценаристом «Драми» виступить Крістоффер Борґлі, який у 2022 році зі своїм повнометражним режисерським дебютом «Мене від себе верне» приїжджав у Канни. А у 2023-му випустив досить успішну комедійну драму «Я бачив тебе уві сні» з Ніколасом Кейджем.

 P.S. Роберт Паттінсон з’являвся на великих екранах ще у 2022 році в «Бетмені» Метта Рівза. 30 січня 2025-го українські глядачі зможуть побачити його у фантастиці «Мікі 17» Пона Джун-хо, режисера «Паразитів». Також актор готується до ролі Темного Лицаря в другій частині «Бетмена» (прем’єра – 1 жовтня 2026 року) і ось-ось розпочнеться виробництво картини «Помри, моє кохання» з Дженніфер Лоуренс.

 Тим часом у Зенедеї після успішного 2024 року («Дюна: Частина друга» і «Суперники») в планах тільки наступний сезон «Ейфорії», зйомки якого розпочнуться в другій половині 2025-го.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader