Кріса Гемсворта висміяли за те, як він підстриг своїх синів
Кріса Гемсворта висміяли за те, як він підстриг своїх синів

Кріса Гемсворта висміяли за те, як він підстриг своїх синів

Актор зізнався, що перукарське мистецтво завжди було його пристрастю. Однак деякі шанувальники, побачивши результат його роботи, порадили йому викинути ножиці.

40-річний Кріс Гемсворт, зірка бойовиків Marvel, відомий своєю роллю Тора, подалі від камер зі своєю дружиною Ельзою Патакі виховує двох десятирічних синів-близнюків Сашу і Трістана. Він не тільки проводить із хлопчиками весь вільний час, а й робить їм зачіски. На своїй сторінці в соцмережі актор показав нові стрижки своїх синів, проте далеко не всі шанувальники оцінили його перукарський талант.

Кріс підстриг своїх синів "під горщик", збривши їм волосся з боків. На фото, яке показала знаменитість, хлопчики демонструють нові образи.

"Перукарське мистецтво завжди було моєю єдиною справжньою пристрастю і, як ви бачите, результати говорять самі за себе", — підписав він свій пост, що складається з відео і знімка.

Діти актора, схоже, не в захваті від нових зачісок
Фото: Instagram @chrishemsworth

Фанати зірки скептично поставилися до результатів його роботи.

"Гемсворт — руки-ножиці", "Ось чому Тор плакав", "На щастя для них, жахливі стрижки — це останній писк моди", "Знаєш, розплата прийде, коли з будинку для людей похилого віку почнуть дзвонити", "Бідні дітки. Передайте татові, щоб він не кидав свою основну роботу", "Деякі пристрасті слід плекати, а іншим слід дати померти", "Кинь ножиці", — пишуть у коментарях.

Кріс та іспанська акторка Ельза Патакі пов'язали себе узами шлюбу під час різдвяних свят 2010 року. Пара живе в особняку вартістю $30 мільйонів у Брокен-Хед недалеко від затоки Байрон. Пара переїхала до Австралії з Лос-Анджелеса дев'ять років тому. Крім синів, подружжя також виховує 12-річну доньку Індію Роуз.

Кріс, як уже зазначалося, любить проводити час зі своїми двома хлопчиками і часто бере їх із собою на невеликі серфінг-поїздки на місцеві пляжі неподалік від затоки Байрон.

Він також заохочує їх займатися іншими видами діяльності, такими як катання на гірському велосипеді та скейтборді.

Його діти, схоже, підуть стопами свого знаменитого батька: Саша та Індія знімалися в епізодичних ролях разом із батьком у блокбастері 2022 року "Тор: Кохання і грім".

2021 року Ельза розповіла, що в них із Крісом є дуже простий спосіб зберегти свій шлюб щасливим і здоровим — сміх. За її словами, її чоловік вміє пом'якшувати будь-які суперечки жартом.

"Нам подобається робити одне й те саме, і у Кріса чудове почуття гумору, і він знає, як розрулити ситуацію", — сказала вона.

Раніше Фокус писав, що Кріс Гемсворт завів у калюжу Аню Тейлор-Джойу вечірній сукні.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader