Дуже дорога аварія: яхта вдови Стіва Джобса протаранила судно мексиканського мільярдера
Дуже дорога аварія: яхта вдови Стіва Джобса протаранила судно мексиканського мільярдера

Дуже дорога аварія: яхта вдови Стіва Джобса протаранила судно мексиканського мільярдера

Мегаяхта Лорен Пауелл Джобс, вартість якої становить $140 млн, протаранила судно Рікардо Салінаса і ледь не пішла на дно.

Біля узбережжя Неаполя сталася корабельна аварія на 265 мільйонів доларів. Яхта, що належить вдові Стіва Джобса, врізалася в інше гігантське судно, яке належить мексиканському мільярдерові, що заробив статки у сфері телекомунікацій. Про це пише Daily Mail.

У дорогій аварії брали участь 78-метрова яхта Venus, яку замовив покійний засновник Apple, а нині вона належить Лорен Пауелл Джобс, і 105-метрова яхта Lady Moura, що належить мексиканському мільярдеру Рікардо Салінасу.

Момент зіткнення двох яхт

Дві яхти зіткнулися одна з одною після того, як сильний порив вітру біля італійського узбережжя Неаполя кинув їх одна до одної.

У соціальних мережах опубліковано драматичне відео, зняте з судна Lady Moura, на якому зображено момент зіткнення двох яхт. Чути крики членів екіпажу.

Обидві команди звинуватили одна одну в серйозній помилці, а Салінас зізнався в соціальних мережах, що "ремонт пошкоджень обійдеться дуже дорого".

Під час інциденту обидва судна стояли на якорі, але це не завадило їм зіткнутися одне з одним, про що свідчить шум сильного вітру, який можна було почути на записі.

Пауелл Джобс не було на борту, коли її команда привела в порт судно вартістю 140 мільйонів доларів.

За словами команди Venus, капітан і екіпаж судна Lady Moura вартістю 125 мільйонів доларів не знали, що кинули якір з якірним ланцюгом, який удвічі перевищує передбачувану довжину.

Салінас відреагував на зіткнення з гумором, закликавши людей купувати продукцію Apple, щоб допомогти оплатити ремонт його яхти.

Суперяхта Джобса, яку можна було побачити біля берегів Капрі наприкінці липня, коштувала 140 мільйонів доларів і була ретельно спроектована покійним засновником Apple і знаменитим французьким дизайнером Філіпом Старком.

Яхта Venus, спроектована Стівом Джобсом
Фото: Yacht Charter Fleet

Витончена яхта, названа на честь римської богині краси, виготовлена з алюмінію і вирізняється мінімалістським дизайном, що охоплює високі стелі і шість кают однакового розміру.

Нагадаємо, наприкінці червня шикарна яхта потрапила в кумедну аварію. Рульовий не впорався з керуванням, тож судно просто вилетіло на острів і застрягло в дюнах. Поки вирішувалося питання з її евакуацією, на тлі яхти фотографувалися туристи.

Теги за темою
крах
Джерело матеріала
loader
loader