Стало відомо, чому принца Джорджа не переводять до середньої школи
Стало відомо, чому принца Джорджа не переводять до середньої школи

Стало відомо, чому принца Джорджа не переводять до середньої школи

Наразі онук британського короля Чарльза ІІІ навчається у школі Ламбрук. А питання вибору майбутнього коледжу спровокувало сварку його батьків.

11-річний принц Джордж цього року ще не перейде до середньої школи. Про це пише Hello Magazine.

Попри те, що минулого місяця він відсвяткував своє 11-річчя, син Кейт Міддлтон та принца Вільяма продовжить навчання в школі Ламбрук у графстві Беркшир, де також навчаються його молодші брат та сестра, дев’ятирічна принцеса Шарлотта та шестирічний принц Луї.

Хоча більшість дітей переходять із початкової школи до середньої у віці 11 років у державній шкільній системі, багато підготовчих шкіл, як-от Ламбрук, навчають дітей до 13 років.

Минулого року спадкоємець британського престолу склав свій перший великий набір іспитів.

Принц Вільям із сином Джорджем
Фото: Getty Images

Відомо, що принц Вільям хоче, аби його первісток також навчався в Ітонському коледжі, який свого часу відвідували і принц Уельський, і його менший брат Гаррі. Тоді це було порушенням давніх монарших традицій, адже король Чарльз ІІІ та його предки відвідували школу-інтернат Ґордонстоун.

Втім, Кейт Міддлтон проти рішення чоловіка. Онкохвора принцеса не хоче відправляти старшого сина в школу-інтернат для хлопчиків, бо над самою Кетрін свого часу "жахливо знущалися в її першій школі-інтернаті".

Згодом майбутня британська королева вступила до державного Коледжу Мальборо у графстві Вілтшир. Саме тут вона хотіла би, аби навчався Джордж. Тому через це Кейт та Вільям сильно посварилися і досі вирішують долю первістка після закінчення школи.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон та принц Вільям порушили суворе правило, коли принц Джордж був маленьким.

Також Фокус писав про мільярдні статки принца Джорджа.

Теги за темою
Школа Кейт Міддлтон Королівська сім'я
Джерело матеріала
loader
loader