Названо найбюджетніші iPhone, на які варто витратити гроші в 2024 році
Названо найбюджетніші iPhone, на які варто витратити гроші в 2024 році

Названо найбюджетніші iPhone, на які варто витратити гроші в 2024 році

Новий iPhone останньої моделі – досить дороге задоволення, навіть прихильники бренду сперечаються, чи є виправданою його ціна. Проте, якщо взяти старішу версію смартфону Apple, можна отримати більшість його переваг за значно скромніші гроші.

Видання IGN, зібрало список моделей iPhone, які станом на 2024 рік зберігають цілком пристойні характеристики. І при цьому коштують адекватних грошей.

iPhone SE – найкращий дешевий iPhone

iPhone SE вийшов в 2022 році, але він досі залишається ідеальним пристроєм для тих, хто хоче скористатися якістю Apple. Так, доведеться змиритись із дещо застарілим дизайном з товстими рамками, кнопкою Touch ID Home та тьмяним IPS-дисплеєм. Однак компактна конструкція робить телефон ідеально зручним, а навігація однією рукою — максимально юзабельним.

Всередині пристрою ви знайдете чіп Apple A15 Bionic з його шестиядерним центральним процесором, чотириядерним графічним процесором і 16-ядерним нейронним двигуном, це той же чіп, що і в iPhone 13. Це означає високу продуктивність для виконання практично будь-якого завдання. Він навіть здатний виконувати роль ігрового смартфона, але все ж беріть до уваги тьмяний екран та повільний час відгуку пікселів.

iPhone 14 – найкращі камери на доступній моделі

З моменту виходу iPhone 14 пройшло вже майже 2 роки, але це все ще дуже потужна модель. Телефон має початковий об'єм пам'яті 128 ГБ та працює на неймовірному чіпі Apple A15. Завдяки цьому комплекту з 6-ядерним процесором і 5-ядерним графічним процесором немає жодної програми, з якою б він не впорався. І iPhone 14 все ще можна придбати новим та підключити його до програми Apple Care+. Окрема приємна особливість – одні з найбільш просунутих камер Apple, які роблять чудові знімки.

iPhone 13 Mini – найкращий компактний дешевий iPhone

Вам зручно використовувати невеликий за габаритами смартфон? Тоді iPhone 13 від Apple повністю покриє ваші потреби. Він оснащений чіпом Apple A15 Bionic, 128 ГБ пам’яті, а також 12-мегапіксельною та 12-мегапіксельною надширококутною камерами для ідеальних фото. При цьому діагональ екрану цього смартфона становить всього 5,4 дюйми.

iPhone 12 – найкращий бюджетний iPhone

У наші дні iPhone 12 може бути важко купити новим, але встановлений на ньому чіп A14 Bionic забезпечує суттєво нижчу вартість, хоча при цьому все ще має пристойну потужність. Фактично, приблизно все в цьому телефоні майже так само добре, як і у новіших моделей. Він має 6,1-дюймовий дисплей Liquid Retina HD, а також 12-мегапіксельну ширококутну та надширококутну камери. Навіть смартфон, який був у вжитку, все ще буде ефективним у використанні.

iPhone 11 – найкращий наддешевий iPhone

Якщо доступ до мереж 5G для вас не має вирішального значення, вас цілком може задовольнити iPhone 11. Менш ніж за 300 доларів ви отримаєте телефон із все ще дуже продуктивним процесором A13 Bionic і фантастичним на вигляд 6,1-дюймовим дисплеєм Liquid Retina HD. Ви також отримуєте дві 12-мегапіксельні камери (ширококутну та надширококутну), здатні записувати відео 4K 60 кадрів на секунду. Округлий дизайн може здатися трохи застарілим, проте він досить ергономічний – такий корпус зручно лежить у руці.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які налаштування варто відключити, щоби прискорити роботу iPhone.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader