На Хмельниччині сталася ДТП з автобусом, який віз дітей у Карпати: є жертви
На Хмельниччині сталася ДТП з автобусом, який віз дітей у Карпати: є жертви

На Хмельниччині сталася ДТП з автобусом, який віз дітей у Карпати: є жертви

В автобусі, який їхав з Житомирщини, перебувало 19 дітей та 4 дорослих. Несумісні із життям травми дістали 12-річна дівчинка та супроводжуючий.

У вівторок вранці, 13 серпня, на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади Хмельницької області сталася дорожньо-транспортна пригода із загиблими та постраждалими. Про це інформує місцева поліція.

Як повідомляється, автобус "ЛАЗ Лайнер" перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області до с. Микуличин Івано-Франківської області.

За попередніми даними, водій не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Загалом в автобусі знаходилося 23 особи, з яких 19 дітей, двоє супроводжуючих групу дорослих та два водії.

Внаслідок ДТП, попередньо, загинула дванадцятирічна дівчинка та один дорослий. Кількість травмованих та характер травм встановлюється. Усіх потерпілих госпіталізували.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 8 серпня неподалік села Маюничі Вараського району Рівненської області на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин" зіткнулися автомобілі "Volkswagen Taurang" та "Mitsubishi Pagero sport". Внаслідок аварії травм зазнали шестеро дорослих віком від 18 до 60 років та четверо дітей — від одного до 15 років.

Фокус писав, що 17 липня у селі Давидів Львівської області на трасі "Мукачево-Івано-Франківськ-Львів" зіткнулись автопоїзд "МАН" та рейсовий автобус. Загинули четверо людей, постраждали семеро.

Теги за темою
ДТП Діти
Джерело матеріала
loader