Софія Вергара здивувала фанатів, нагодувавши собаку морозивом зі срібної ложки
Софія Вергара здивувала фанатів, нагодувавши собаку морозивом зі срібної ложки

Софія Вергара здивувала фанатів, нагодувавши собаку морозивом зі срібної ложки

Актриса пишається своєю стрункою фігурою і часто обирає відверте вбрання. У шикарному готелі Софія Вергара повечеряла в компанії подруг і сина, не забувши прихопити свого нового вихованця.

Колумбійська та американська акторка, модель Софія Вергара здивувала своїх шанувальників кумедною фотографією. Зірка схоже весело проводить час в ексклюзивному готелі Beverly Hills, повідомляє Daily Mail.

Зірка серіалу "Американська сімейка" забезпечила своєму вихованцеві розкішне життя в дорогому готелі, де проживання обійдеться приблизно в 1300 доларів за ніч. На одному зі знімків діва з Колумбії годує свого домашнього вихованця морозивом зі срібної ложки, порція якого коштує близько 580 гривень. І судячи з виразу мордочки собаки, що висунула язик від захвату, цуценяті схоже сподобалися холодні ласощі.

"Щасливчик", — написав один із підписників, а інший підмітив: "Розкішне життя для пса". Решта фанатів зірки були настільки здивовані, що залишили в коментарях лише знаки запитання. Улюбленець зірки "Гризельди" — собака породи чихуахуа на прізвисько Аморе. Це її новий вихованець відтоді, як вона втратила Бабблза після розлучення з колишнім чоловіком Джо Манганьєлло.

Красуня-брюнетка мала елегантний вигляд у літній сукні з квітковим принтом, яка максимально підкреслювала її пишне декольте. 51-річна Вергара додала кілька невеликих аксесуарів, включно з браслетами, каблучками, намистом, а для зручності одягла білі кросівки.

Того вечора на вечері були присутні її подруги, а також її син Маноло Гонсалес Вергара. Але на знімках не було її бойфренда, хірурга Джастіна Салімана, з яким вона нещодавно відвідала Італію. Новий роман Софія закрутила в жовтні минулого року.

Раніше, 14 червня Софія Вергара поділилася спекотними знімками в купальнику. Таким чином Софія зробила рекламу своєму бренду купальників, створених у партнерстві з компанією Walmart.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader