Бюджетний кросовер Nissan за ціною Duster виходить на ринок. Фото
Бюджетний кросовер Nissan за ціною Duster виходить на ринок. Фото

Бюджетний кросовер Nissan за ціною Duster виходить на ринок. Фото

Новий бюджетний кросовер Nissan Kicks 2 покоління вже представили офіційно та підготували до виходу на ринок. Недорогий автомобіль збільшився в розмірах і став сучаснішим, а за ціною його можна порівняти з Dacia Duster.

Автомобіль вирушить у продаж до кінця літа, повідомляє Motor1. Ціна Nissan Kicks 2024 стартує з 23 220 доларів за базовий варіант.

Дизайн виконали у сучасному корпоративному стилі, машина схожа на інші нові кросовери Nissan. Цікаво виглядають тонкі фари та решітка під ними. Оригінально виконані "смугасті" денні ходові вогні.

Nissan Kicks

У задній частині за останньою модою намалювали незвичайні ліхтарі геометричної форми. Покупцям запропонують різні колірні схеми для кузова з контрастним дахом.

Довжина кузова склала 4366 мм при колісній базі 2664 мм. Завдяки використанню сучасної платформи CMF-B автомобіль вийшов безпечним та просторим. В оснащенні є адаптивний круїз-контроль, система автоматичного гальмування, контроль розмітки та моніторинг сліпих зон. Бензиновий двигун об'ємом 2 л видає потужність 141 к.с.

OBOZ.UA раніше показував новий недорогий кросовер GMC.

Джерело матеріала
loader