Осетровий Місяць 19 серпня підштовхне до змін три знаки зодіаку: гороскоп
Осетровий Місяць 19 серпня підштовхне до змін три знаки зодіаку: гороскоп

Осетровий Місяць 19 серпня підштовхне до змін три знаки зодіаку: гороскоп

Уже 19 серпня над Землею зійде Осетрова повня, яка відбудеться у знаку Водолія. Тому приготуйтесь до значного особистісного зростання, не бійтесь кинути собі виклик і розширити горизонти власних устремлінь.

Астрологи обіцяють, що ми зможемо розпалити свій внутрішній вогонь перед початком жвавого осіннього сезону. Враховуючи прогресивні риси Водолія, Осетровий Місяць цього року пропонує ідеальне вікно для перегляду та підтвердження своїх довгострокових цілей, прийняття власноїї індивідуальності та дослідження новаторських ідей. І особливим цей вплив буде на людей, що народились під трьома знаками зодіаку.

Що таке Осетровий Місяць і чим він важливий

Осетровий Місяць – це назва повні, що відбувається в серпні кожного року. Інші назви цього явища – це кукурудзяний або червонийМісяць. Його асоціюють із врожаєм та достатком. А те, що астрологічна подія відбудеться у знаку Водолія, також означатиме, що ми будемо більш схильні будувати зв’язки і здійснювати досягнення в галузі технологій. Також таку повню пов’язують з прагненням нових перспектив та знань.

Рак

Розгляньте можливість позбутися старих шаблонів дій та мислення. Осетрова повня активує ваш сектор трансформації та спільних фінансів, спонукаючи вас прийняти зміни у ваших інтимних стосунках. Для вас відкривається чудова можливість провести відкриту та чесну розмову з вашим партнером чи радником, щоб вирішити проблеми чи внести необхідні зміни. Подивіться правді у вічі і це приведе вас до успіху.

Терези

Осетрова повня запалить у вас іскру, спонукаючи зайнятися новим проєктом чи хобі або поринути у романтику. Прийміть це бажання досліджувати нові горизонти і пориньте у те, що вас хвилює. Виділіть час для глибшого вивчення нових задоволень, занурення в творчий проект, планування несподіваного побачення або вивчення нової мови. Дозвольте світу відкритись для вас з нової сторони.

Риби

Майбутня повня закликає вас до внутрішніх роздумів. Подумайте про те, щоб зробити перерву у рутині, щоб з'єднатися зі своєю духовною стороною. Виділіть час для медитації та самоспоглядання. Або просто прогуляйтесь на природі, щоби відпустити старі шаблони та прийняти нові перспективи. Прийняття цієї енергії може призвести до глибшого почуття спокою та самосвідомості. Ви нічого не упускаєте, вливаючись назад у себе.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яким знакам зодіаку у серпні посміхнеться удача.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader